ΑΕΚ: Ο ρόλος που έδωσε στον Μουκουντί ο Ματίας Αλμέιδα

15:26 31/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Αρόλ Μουκουντί είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (4/9, 21:30 Cosmote TV).

Ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ της ΑΕΚ δοκιμάστηκε σήμερα με τους βασικούς στο «διπλό» της προπόνησης, η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους κι έτσι θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα

του αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Ο Μουκουντί έπαιξε αριστερά στην τριάδα των στόπερ, μαζί με τους Βίντα και Τζαβέλα, σε αναμέτρηση 10 εναντίον 10, με συμπαίκτες τους Στάνκοβιτς, Πινέδα, Σιμανσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο. Όπως φαίνεται, μία θέση μένει κενή στην ενδεκάδα με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι ο επικρατέστερος.

Θέση διεκδικεί και ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη φορά με τη νέα του ομάδα. Το πιθανότερο είναι να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που ακολουθεί.

Εκτός προπόνησης έμειναν σήμερα οι Φράνσον, Μαχαίρας, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ενσωματώθηκε στη Β΄ ομάδα για να παίξει στο απογευματινό φιλικό με την Αγία Παρασκευή.

To άρθρο ΑΕΚ: Ο ρόλος που έδωσε στον Μουκουντί ο Ματίας Αλμέιδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα