ΑΕΚ: Κατάρ καλεί Ολιβέιρα με πρόταση «μαμούθ» – Τρεις Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες στη λίστα

10:23 23/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Δεν είναι απίθανο το ΑΕΚΠαναθηναϊκός να ήταν και το τελευταίο ματς του Νέλσον Ολιβέϊρα με τα «κιτρινόμαυρα». «Σενάριο» για πώληση του Μιχάλη Μπακάκη. Τρεις Βραζιλιάνους τερματοφύλακες φέρεται να εξετάζει η Ένωση.

Τεράστια πρόταση από ομάδα του Κατάρ φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η Αλ Ραγιάν προσφέρει στον Πορτογάλο επιθετικό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκατ. ευρώ «καθαρά».

Το τρέχον συμβόλαιό του Ολιβέιρα με την ΑΕΚ είναι ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση ανανέωσης που έχει δεχθεί είναι των 700.000 ευρώ το χρόνο. Ο 30χρονος Πορτογάλος –που χάνει το υπόλοιπο των play off μετά τον τραυματισμό του στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός- δεν αποκλείεται να περνάει τις τελευταίες του στιγμές στην Ένωση.

Αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει στην… αναμονή την ομάδα του Κατάρ, αφού θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία, εφόσον αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της «Sportday» αναφέρει πως στο.. τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το ενδεχόμενο πώλησης του Μιχάλη Μπακάκη το καλοκαίρι. Όπως τονίζεται, στην Ένωση θεωρούν πως έχει κλείσει ο «κύκλος» του διεθνή μπακ στην ομάδα και η πώληση του θα φέρει χρήματα στο ταμείο.

Τέλος, στο «μέτωπο» του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ δείχνει να κινείται σε ρυθμούς… σάμπα. Πέρα από τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας, την Ένωση απασχολούν -σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ»- και οι περιπτώσεις άλλων δυο Βραζιλιάνων πορτιέρε.

Ο ένας είναι ο 31χρονος Ρενάν Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο άλλος είναι ο 26χρονος βασικός τερματοφύλακας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντάνιελ Τενενμπάουμ.

To άρθρο ΑΕΚ: Κατάρ καλεί Ολιβέιρα με πρόταση «μαμούθ» – Τρεις Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες στη λίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα