ΑΕΚ: Ημέρα άφιξης του Τάνκοβιτς – Το “super deal” που πέτυχε ο Ίβιτς

11:00 6/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Το “διαζύγιο” με Ενομπακάρε και ο τραυματισμός του Γκαρσία ώθησαν την ΑΕΚ στο να κινηθεί μετεγγραφικά και να δείξει… ετοιμότητα την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι παίκτης των “κιτρινόμαυρων”. Το super deal που πέτυχε η Ένωση.

Η ΑΕΚ κινήθηκε ταχύτατα στο φινάλε των μετεγγραφών

και κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε στην ομάδα με την αποδέσμευση του Ενομπακάρε (σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία) και απέκτησε τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Ίλια Ίβιτς έδειξε μεγάλη ετοιμότητα και πέτυχε μια ιδανική -για την ΑΕΚ- συμφωνία, εκμεταλλευόμενος έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του παίκτη (θα έμενε ελεύθερος από την Χάμαρμπι, για ομάδα εκτός Σουηδίας).

Στην ουσία, η ΑΕΚ απέκτησε τον παίκτη με τα μισά χρήματα, από αυτά που ζητούσε η Χάμαρμπι. Οι ετήσιες απολαβές του Τάνκοβιτς θα ξεκινούν από τις 350.000 ευρώ ετησίως, ενώ τον Ιανουάριο οι εκπρόσωποί του αξίωναν τα διπλάσια (σχεδόν 700.000 ευρώ).

Ο 25χρονος Σουηδός αναμένεται σήμερα (06.10.2020) στην Ελλάδα, για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιό. Ο Τάνκοβιτς αναμένεται να δηλωθεί στις λίστες για τους αγώνες του Europa League μέχρι τα μεσάνυχτα.

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ -για το “διαζύγιο” της με τον Ενομπακάρε, θα δώσει μόνο τα δεδουλευμένα του παίκτη, δηλαδή τους μήνες που ο Νιγηριανός φόρεσε τη φανέλα της ομάδας (είχε συμβόλαιο 240.000 ευρώ τον χρόνο).

To άρθρο ΑΕΚ: Ημέρα άφιξης του Τάνκοβιτς – Το “super deal” που πέτυχε ο Ίβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα