ΑΕΚ: Η κίνηση της Μακάμπι Χάιφα για αμυντικό και ο Χάτζι Ράιτ που χάνεται

16:45 14/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια ευχάριστη και μια… αρνητική είδηση αποκαλύπτουν για την ΑΕΚ δημοσιεύματα από το εξωτερικό, αναφορικά με την προσπάθεια της, να ενισχυθεί με τους Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα και Χατζί Ράιτ της Σοντερίσκε.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται από το απόγευμα της Τετάρτης (13.07.2022) να βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς (ΦΩΤΟ) της Μακάμπι Χάιφα.

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι”

δέχονται.. ευχάριστα δημοσιεύματα από το Ισραήλ, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η Μακάμπι Χάιφα κοιτάει στην… αγορά για κεντρικό αμυντικό και μάλιστα γίνεται λόγος για την περίπτωση του 26χρονου Σέρβου αμυντικού της Άσνοντοντ, Νέναντ Τσεβέκοβιτς.

Η είδηση αυτή είναι φυσικά σημαντική καθώς δείχνει πως ήδη η Χάιφα κινείται στην αγορά προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πλάνιτς. Την ίδια στιγμή, στο Ισραήλ πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Σέρβο να παίζει τα δυο ματς με τη Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά να πωληθεί στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χατζί Ράιτ, η ΑΕΚ φαίνεται πως… χάνει τον Αμερικανό κεντρικό επιθετικό. Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Τουρκία, ο ποδοσφαιριστής της Σοντερίσκε αναμένεται να επιστρέψει στην Αντάλιασπορ.

Η ομάδα της Αττάλειας αρχικά έδειχνε απρόθυμη να καταβάλλει την προβλεπόμενη ρήτρα για την αγορά του από την Σοντερίσκε, ωστόσο τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει. Όπως γράφει η Fanatik, ο Αμερικανός σέντερ φορ συμφώνησε ήδη με την Αντάλιασπορ, ενώ και οι συζητήσεις με τη Σοντερίσκε αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά.

Haji Wright, Antalyaspor’la her konuda anlaşmaya vardı. ABD’li forvetin kulübü Sonderjyske ile de yakında görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Trabzonspor’la anlaşamayan Wright’ı ayrıca Yunanistan’dan bir kulüp de istiyor. (@mcdavran) pic.twitter.com/7fgUvJwk28

Fanatik (@fanatikcomtr) July 14, 2022

To άρθρο ΑΕΚ: Η κίνηση της Μακάμπι Χάιφα για αμυντικό και ο Χάτζι Ράιτ που χάνεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Μακάμπι Χάιφα, Χάτζι Ράιτ,aek, makabi chaifa, chatzi rait