ΑΕΚ – Βραβεύτηκε για την OPAP Arena ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Επιστρέψαμε από την εξορία»

13:54 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βραβεύτηκε από την Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ» σε εκδήλωσή της στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η ΑΕΚ απέκτησε φέτος το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλαβε τιμητική πλακέτα για αυτή την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο. Ο ίδιος μίλησε

μάλιστα στην εκδήλωση και ανέφερε τα εξής: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή τη διάκριση και να σας ευχηθώ χρόνια πολλά. Ο οργανισμός ΑΕΚ έχει αλλάξει. Σύντομα θα λειτουργήσουν στο γήπεδό μας τα δύο μουσεία και θα γίνουν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας. Η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, ενώ και η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε σε αυτή την εξορία που μας είχαν. Όμως τέλος καλό, όλα καλά. Σας ευχαριστώ και πάλι Καλή χρονιά!”

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν Διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κ. Παντελής Νικολάου, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, το ιστορικό στέλεχος του μπάσκετ της ΑΕΚ κ. Νίκος Μπαμπανικολός (την απονομή έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης) ο ηθοποιός-σκηνοθέτης κ. Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτις-μουσικός κα Ευανθία Ρεμπούτσικα.

 

 

 

To άρθρο ΑΕΚ – Βραβεύτηκε για την OPAP Arena ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Επιστρέψαμε από την εξορία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα