ΑΕΚ – Βόλος: Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην άδεια OPAP Arena

10:47 3/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο στην κεκλεισμένων των θυρών OPAP Arena (19:00, Newsit.gr, Cosmote 2 HD) με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.

Αγωνιστικό ποδαρικό με νίκη θα προσπαθήσουν να κάνουν ΑΕΚ και Βόλος

στο 2024, σε ματς στην άδεια OPAP Arena -μετά τα σχετικά μέτρα κατά της οπαδικής βίας- για τη 16η αγωνιστική της Super League

Οι “κιτρινόμαυροι” απώλεσαν τέσσερις βαθμούς σε δυο συνεχόμενα “ταξίδια” τους σε Αγρίνιο (2-2) και Σέρρες (2-2) και υποδέχονται τον Βόλο που στο φινάλε του 2023 γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο του (το 0-3 από τον Παναθηναϊκό).

Η ΑΕΚ έχει 32 βαθμούς (στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ) και είναι ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (07.01 / 21:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Απ’ την άλλη, ο Βόλος έχει 14 βαθμούς και θέλει να μπει και πάλι σε πορεία playoffs.

Αν και στο προηγούμενο διάστημα είχε ένα γεμάτο… απουσιολόγιο, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους περισσότερους παίκτες να επιστρέφουν. Στην αποστολή της ΑΕΚ επανεντάχθηκαν οι Άμραμπατ, Πινέδα, Πισάρο, Κάλενς, Στάνκοβιτς και Πόνσε, ο Γιόνσον, αλλά και ο Φερνάντες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο.

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά θεωρείται απίθανο να δώσουν το “παρών” οι Αραούχο και Σιντιμπέ, ενώ θα λείψουν και οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι που έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες. Ο Βίντα κατάφερε να προπονηθεί, μετά το θλαστικό τραύμα που υπέστη, ωστόσο πιθανότατα θα προστατευτεί, ενόψει και του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθούν οι Βολιώτες, με τον Λόπεθ να μην υπολογίζει στον τιμωρήμενο Καλογερόπουλο αλλά και στους Τσοκάνη και Γκλάβτσιτς.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς – Μύγας, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος – Άλχο, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα – Γκαρσία, Μωραΐτης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Α’ Βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

Β’ Βοηθός: Γεώργιος Χριστακόγλου

4ος διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας

To άρθρο ΑΕΚ – Βόλος: Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην άδεια OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Βόλος, OPAP Arena,aek – volos, OPAP Arena