ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τρομερή ατάκα από τον κορυφαίο Γιασμίν Κούρτιτς

23:08 9/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Πέτυχε γκολάρα… πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ. Ο Γιασμίν Κούρτιτς δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στον “δικέφαλο του Βορρά” κι έδωσε και τη δική του απάντηση σε όσους αφήνουν αιχμές για το γεγονός, πως εκτελεί τα πέναλτι των Θεσσαλονικέων, γεγονός που τον έχει βοηθήσει να φτάσει στ5ην πρώτη θέση των σκόρερ της Superleague.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς

χαρακτήρισε το 1-1 που πέτυχε στο ΑΕΚ -ΠΑΟΚ (2-1 το τελικό σκορ) ως το καλύτερο και πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του, ενώ άφησε μια… φαρμακερή ατάκα για το τέλος των δηλώσεων του στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε:

Για το γκολ του και όσα βίωσε μετά από αυτό: «Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Να βλέπεις όλες αυτές τις αντιδράσεις. Είναι κάτι υπέροχο».

Για το τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια: «Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα».

Στη συνέχεια είδε το γκολ για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκπομπής του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε: «Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για τη πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα».

Για το αν τον κυνηγήσει να τον πάρει πίσω η Πάρμα: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ…».

Καταλήγοντας, έριξε… μεγάλη ατάκα, ζητώντας το λόγο από τον δημοσιογράφο: «No penalty, no problem…».

To άρθρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τρομερή ατάκα από τον κορυφαίο Γιασμίν Κούρτιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα