ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αποστολή του Χιμένεθ για το ντέρμπι – Θλάση β’ βαθμού ο Λάτσι

20:05 3/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας  ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2η αγωνιστική των play off) με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει αρκετά προβλήμματα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι (04.04.2021 / 19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό,

στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των play off.

Αρκετά ονόματα δεν βρίσκονται στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό#aekoly #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten #playoff pic.twitter.com/RS95fj71Uq

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) April 3, 2021

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αποστολή του Χιμένεθ για το ντέρμπι – Θλάση β’ βαθμού ο Λάτσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Χιμένεθ, – Θλάση ’, Λάτσι,aek – olybiakos, chimeneth, – thlasi ’, latsi