ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Handball Premier μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

12:45 3/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η αναστολή της λειτουργίας του ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στην στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα, έφερε τελικά την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την Handball Premier.

Σε νέα ημερομηνία και όχι την προσεχή Τετάρτη (04/10, 19.30) θα γίνει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

lang="el-GR">Μετά και το πρόβλημα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ, με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα, αποφασίστηκε η αναβολή του ντέρμπι, μιας και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει νέα έδρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (έχει κλείσει και η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης”). Για την Ένωση, το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ούτε χώρο να προπονηθεί αυτή τη στιγμή!

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Σε επιστολή της προς τα σωματεία ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

“Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30 / αίθουσα «Γ.Κασσιμάτης» αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.).

Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα ενημερωθείτε με νέο έγγραφο μας».

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30, αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.). Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα υπάρξει φυσικά νεότερη ενημέρωση.”

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Handball Premier μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Αναβλήθηκε, Handball Premier, ΟΑΚΑ,aek – olybiakos, anavlithike, Handball Premier, oaka