ΑΕΚ – Άρης: Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές μετά και τις επιστολές που έλαβε από τις δυο ΠΑΕ

15:49 9/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε στο ΑΕΚ – Άρης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, μετά την υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές, που προέκυψε και προκάλεσε νέα αντιπαράθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή της, η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά και το επεισόδιο των διαιτητών,

έχοντας παράλληλα δεχθεί επιστολές από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης.

Έτσι, λίγες ώρες πριν από το “σέντρα” του ΑΕΚ – Άρης, ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι επίσης διεθνείς Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας) και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚΑρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

To άρθρο ΑΕΚ – Άρης: Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές μετά και τις επιστολές που έλαβε από τις δυο ΠΑΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Άρης, ΕΠΟ, Έλληνες, ΠΑΕ,aek – aris, epo, ellines, pae