ΑΕΚ – Άρης: Ατομικό ο Φεράρι, δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα

18:29 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ ο Φράνκο Φεράρι, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη(30/11/23).

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από τον Άρη, ο Φράνκο Φεράρι παραμένει αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Super League,

με τον Ισπανό μπακ των «κίτρινων» να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Το δελτίο Τύπου του Άρη

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος ‘Stoiximan Super League’.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα). Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

To άρθρο ΑΕΚ – Άρης: Ατομικό ο Φεράρι, δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Άρης, Ατομικό, Φεράρι,aek – aris, atomiko, ferari