ΑΕΚ - Βόλος LIVE 0-1: Τελευταία λεπτά στην Ριζούπολη

21:15 27/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της στη Superleague 1 υποδεχόμενη στη… Ριζούπολη τον Βόλο, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο πρωτάθλημα, καθώς πέρασε… αέρας από τη Λαμία και πλέον στοχεύει στο “δύο στα δύο” κόντρα στον Βόλο.

Το ματς γίνεται

στη Ριζούπολη, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν – πρόλαβαν να φτάσουν την OPAP Arena σε… τέτοια ετοιμότητα.

O Βόλος κάνει νέο ξεκίνημα, αφού μετά το εντός έδρας 3-3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, όπου έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Οσβάλντ Τανσό. Χρέη υπηρεσιακού εκτελεί και πάλι ο Κώστας Μπράτσος.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλμέιδα θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Αρολντ Μουκουντί

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της Superleague 1 “…η ΑΕΚ τα επτά τελευταία χρόνια δεν κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού τις τρεις από τις επτά χρονιές δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της. Το 2015-16, το 2017-18 και το 2021-22 δεν κέρδισε το δεύτερο ματς του πρωταθλήματος. Το 2018-19 έκανε τρεις νίκες στο ξεκίνημα, ενώ το 2016-17 και το 2019-20 και το 2020-21 δύο.

Ανεξάρτητα έδρας οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές, με την ΑΕΚ να έχει τρεις νίκες, τον Βόλο δύο και μια μόνο μεταξύ τους αναμέτρηση να έχει τελειώσει ισόπαλη.

Αυτό θα είναι το τρίτο από τα τέσσερα μεταξύ τους ματς που η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο στο “Γεώργιος Καμάρας”, όπου δεν έχει ηττηθεί (μια νίκη – μια ισοπαλία) αφού η νίκη της ομάδας της Μαγνησίας ήταν στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

3 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 6-6”

To άρθρο ΑΕΚ - Βόλος LIVE 0-1: Τελευταία λεπτά στην Ριζούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα