ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1 LIVE: Πέναλτι στις καθυστερήσεις και γκολ ο Γκατσίνοβιτς

20:45 28/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Ατρόμητο -που παραδοσιακά τη δυσκολεύει- με μοναδικό στόχο να πάρει την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη στη Super League.

Λίγες ημέρες έπειτα από τις σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες της επί των Μπράιτον και Παναθηναϊκού,

η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακόμη δεν έχει νίκη (σε Super League και Ευρώπη), για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Χωρίς «τρίποντο» ακόμα οι Περιστεριώτες στη Super League (προτελευταίος με 2 βαθμούς) που, ωστόσο, έδειξαν καλά δείγματα στην ισοπαλία στο Ηράκλειο. Δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Περιστεριώτες (κόντρα στον Παναθηναϊκό) όπως και η ΑΕΚ (απέναντι με τον Παναιτωλικό). Η Ένωση έχει 8 βαθμούς και με νίκη θα ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον δεύτερο, ΠΑΟΚ και στο -5 από τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Α’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Νικόλαος Σάββας

4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Τάσος Παπαπέτρου

Στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί που ανάρρωσε πλήρως μετά τη λοίμωξη που πέρασε, όσο και ο Εχσάν Χατζισαφί που είχε υποστεί ελαφρά διάσειση στον αγώνα με την Μπράιτον. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα λόγω του χτυπήματος στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στους Ορμπελίν Πινέδα και Μιλάντ Μοχαμάντι. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Τομ Φαν Βέερτ για λόγους τακτικής.

Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ σημείωσε δύο νίκες κόντρα στον Ατρόμητο. Στο παιχνίδι της OPAP Arena -όπου η ομάδα του Κρις Κόλμαν ήταν από εκείνες που τη δυσκόλεψαν πιο πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες- ο «δικέφαλος» επικράτησε 1-0, με εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στις καθυστερήσεις. Ενώ, σε ό, τι αφορά τον… επεισοδιακό αγώνα του Περιστερίου -που αρχικά αναβλήθηκε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια- οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με το ίδιο σκορ χάρη στο τέρμα του Στίβεν Τσούμπερ.

Στα ιδιαίτερα της αναμέτρησης και η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην OPAP Arena -ως παίκτης του Ατρομήτου πλέον- μετά το νταμπλ που πανηγύρισε πέρυσι με τον «δικέφαλο».

To άρθρο ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1 LIVE: Πέναλτι στις καθυστερήσεις και γκολ ο Γκατσίνοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE,aek - atromitos LIVE