Zjarret në Shkodër e Krujë,digjen katër shtëpi dhe mijra rrënjë ullinj

16:20 12/8/2010 - Πηγή: NewsIt
Katër shtëpi dhe qindra rrënjë ullinj janë përfshirë nga zjarret ne fshatin e Mazhe e Madhe te Krujës.
Τυχαία Θέματα