Ο Ακαϊντίν χαιρέτησε στα ελληνικά τους φίλους του Παναθηναϊκού

14:45 14/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή να στέλνει το πρώτο του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, το οποίο μάλιστα ήταν στα ελληνικά.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τον 29 αμυντικό λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του από το «τριφύλλι» να χαιρετά με μήνυμα του στα ελληνικά τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις

με τα «πράσινα» ανέφερε πως ήρθε στη χώρα μας και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Αναλυτικά τα λόγια του Ακαϊντίν

«Γνωρίζω ότι έχουμε πολλούς φιλάθλους που αγαπούν με πάθος την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Φατίχ Τερίμ:

«Έπαιξε τεράστιο ρόλο, γιατί όπως κάθε Τούρκος ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Τερίμ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Τουρκίας, μου δίνει τεράστιο κίνητρο για να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

Για τους στόχους του:

«Έχουμε έναν κοινό στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα θα κοιτάξω αυτόν τον στόχο και μετά τον προσωπικό μου, να βρω ρυθμό και να κερδίσω τη συμμετοχή στην εθνική Τουρκίας για το Euro 2024».

Για τα χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής:

«Έχω έναν χαρακτήρα που δεν τα παρατά ποτέ. Μου αρέσει να δίνω μάχες στο γήπεδο, να δίνω τα πάντα. Και αυτό θέλω να δείξω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

εια σου Παναθηναϊκός @paofc_ _ pic.twitter.com/6Q5AUPoGYj

— Samet Akaydin (@sametakaydin) January 14, 2024

To άρθρο Ο Ακαϊντίν χαιρέτησε στα ελληνικά τους φίλους του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακαϊντίν, Παναθηναϊκού,akaintin, panathinaikou