Thyen tavanin dhe u arratisën shqiptarët nga burgu në Greqi

11:16 12/11/2010 - Πηγή: NewsIt
Tre të arratisurit thyen tavanin  e qelisë dhe ecnin mbi qeramidhet!Roja i pa,por nuk mundi të bënte asgjë për ti ndaluar!
Keywords
nuk, nuk
Τυχαία Θέματα