The Voice: οι guest coaches και οι αλλαγές λόγω Survivor

11:16 4/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην επόμενη φάση περνά το THE VOICE OF GREECE με τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τις blind auditions να ξεκινούν τα Knockouts!

Στο πλευρό τους όμως, οι 33 διαγωνιζόμενοι κάθε ομάδας θα έχουν και guest coaches αφού μαζί με τους coaches τους, τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά θα βρεθούν αντίστοιχα οι good job nicky, Γιάννης Γιοκαρίνης, Θοδωρής Μαραντίνης και Λένα

Ζευγαρά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ «οι coaches μαζί με τους καλεσμένους τους, μελετούν τους επίλεκτους των ομάδων τους, επιλέγουν τραγούδια, παρατηρούν και διορθώνουν ερμηνευτικά και τεχνικά λάθη τους και τους συμβουλεύουν πώς θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα knockouts δεν είναι εύκολη υπόθεση! Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach! Στο backstage, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δίνει τη θετική της ενέργεια στους τραγουδιστές και τις οικογένειές τους.»

Λόγω όμως της επιστροφής του Survivor στον ΣΚΑΪ που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, το Voice θα προβάλλεται κάθε Σάββατο. Έτσι αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το talent show θα περιμένει τους τηλεθεατές στις 9 το βράδυ στον ΣΚΑΪ με τους  coaches να κάνουν ντουέτα με τους καλεσμένους καλλιτέχνες!

To άρθρο The Voice: οι guest coaches και οι αλλαγές λόγω Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Voice,Survivor