The Night Manager, η σειρά που βλέπουν τώρα όλοι στο Ertflix

09:33 30/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο θρυλικός Βρετανός συγγραφέας Τζον Λε Καρέ, ήταν γνωστός για τη μη μηχανική γραφή, αλλά και για την ρεαλιστική συγγραφική απόδοση της κατασκοπίας.

Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1931 ως Ντέιβιντ Τζον Μουρ Κόρνουελ στο χωριό Πουλ της Αγγλίας.

Μί ααπό τις καλύτερες μεταφορές έργου τουτ Τζον Λε Καρέ, είναι χωρίς αμφιβολία η μίνι σριρά «The Night Manager» (παραγωγής του 2016), που είναι τώρα διαθέσιμη στο Ertflix.

Το «The Night Manager» είναι η πολυβραβευμένη mini

σειρά 6 επεισοδίων παραγωγής BBC και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ που εκδόθηκε το 1993, και ήταν το πρώτο έργο του μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και τη συνακόλουθη λήξη του Ψυχρού Πολέμου.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο πρώην Βρετανός στρατιώτης και νυν μάνατζερ ξενοδοχείου Τζόναθαν Πάιν (Τομ Χίντλστοουν) ξεκινά να δουλεύει ως κατάσκοπος στην υπηρεσία της Άντζελα Μπερ (Ολίβια Κόλμαν) για να εντοπίσει τη σχέση μελών της βρετανικής MI6 και κυβέρνησης με το παρόνομο εμπόριο όπλων.

Πρέπει να εισχωρήσει έτσι στον κύκλο του ζάμπλουτου Ρίτσαρντ Ρόπερ (Χιου Λόρι), και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Το μυθιστόρημα προοριζόταν να γίνει ταινία, αλλά τελικά κανείς δεν μπορούσε να χωρέσει τη δράση σε δύο ώρες.

Το «The Night Manager», το οποίο είναι μία από τις πιο ακριβές παραγωγές του αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου ( με προϋπολογισμό σχεδόν 26 εκατ. ευρώ), έχει κερδίσει ήδη 7 βραβεία, ανάμεσά τους 3 Χρυσές Σφαίρες και 2 Emmy, ενώ μετρά κι άλλες 35 υποψηφιότητες.

Η υπόθεση

Στο Κάιρο, στο απόγειο της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζόναθαν Πάιν, δέχεται έκκληση για βοήθεια από την όμορφη Σόφι Άλεκαν. Ως ερωμένη του ισχυρού αλλά και επικίνδυνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, η Σόφι έχει στοιχεία για μια συμφωνία όπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταστολή της λαϊκής εξέγερσης.

Αναγκασμένος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, ο Πάιν έρχεται σε επαφή με έναν φίλο του στη Βρετανική Πρεσβεία. Οι πράξεις του, όμως, τον παρασύρουν, άθελά του, στον τρομακτικό κόσμο του αδίστακτου εμπόρου όπλων Ρίτσαρντ Ρόπερ.

Πρωταγωνιστούν: Χιου Λόρι, Ολίβια Κόλμαν, Τομ Χίλντστον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Άλιστερ Πέτρι, Μάικλ Λάντον.
Σκηνοθεσία: Σουζάν Μπίερ.
Σενάριο: Ντέιβιντ Φαρ.

Δείτε τη σειρά εδώ στο Ertflix.

To άρθρο The Night Manager, η σειρά που βλέπουν τώρα όλοι στο Ertflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Night Manager,Ertflix