The Marvels, Shogun, Star Wars και Suncoast τον Φεβρουάριο στο Disney+

15:33 4/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει και τον ΦεΒρουάριο στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Αναζητάτε

την επόμενη σειρά που θα «κολλήσετε»; Η νέα, σαρωτική, πρωτότυπη σειρά παραγωγής FX, «Shōgun», βασιμένη στο best-seller μυθιστόρημα του James Clavell, έρχεται στις 27 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα.

Η τελευταία περιπέτεια της Captain Marvel έρχεται επίσης στο Disney+ αυτόν τον μήνα, με την ταινία «The Marvels» των Marvel Studios, στις 7 Φεβρουαρίου, καθώς και ο τελευταίος κύκλος του «Star Wars: The Bad Batch», στις 21 Φεβρουαρίου.

Από την Searchlight Pictures, η νέα ταινία «Suncoast» με τους Nico Parker, Laura Linney και Woody Harrelson, θα είναι διαθέσιμη στις 7 Φεβρουαρίου.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζεστάνετε την καρδιά σας με μια συλλογή κορυφαίων σειρών και ταινιών, όπως το k-drama «Snowdrop», η πρωτότυπη σειρά «Love, Victor» ή το «Ψηλά στον Ουρανό» από την Pixar.

Αν ο καιρός σας εμπνέει για ατελείωτο binge-watching, στο Disney+ θα βρείτε από κλασσικά αγαπημένα, μέχρι feel-good ιστορίες φιλίας και αγάπης αλλά και δράσης, στη συλλογή Σειρές για Μαραθώνιο.

THE MARVELS
ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ MARVEL STUDIOS
Η Κάρολ Ντάνβερς ή αλλιώς Captain Marvel, ανέκτησε την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Κρι και πήρε εκδίκηση από την Ανώτατη Νοημοσύνη. Αλλά κάποιες ακούσιες συνέπειες βλέπουν την Κάρολ να αναλαμβάνει το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της τη στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη Κρι, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με της σούπερ φαν του Τζέρσεϊ Σίτι, Καμάλα Καν ή αλλιώς Ms. Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Κάρολ, που τώρα είναι η αστροναύτης Captain Monica Rambeau. Μαζί, αυτό το απίθανο τρίο πρέπει να ενωθεί και να μάθει να συνεργάζεται για να σώσει το σύμπαν ως «The Marvels».

7 Φεβρουαρίου

SUNCOAST
ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SEARCHLIGHT PICTURES
Βασισμένο στην ημι-αυτογραφική ιστορία μιας έφηβης η οποία, ενώ φροντίζει τον αδερφό της με τη θαρραλέα μητέρα της, πιάνει μια αταίριαστη φιλία με έναν εκκεντρικό ακτιβιστή ο οποίος διαδηλώνει κατά μιας από τις πιο σημαντικές ιατρικές υποθέσεις όλων των εποχών.

9 Φεβρουαρίου

STAR WARS: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ JEDI Κ1
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ
Με φόντο τη Γαλαξιακή Δημοκρατία, στο «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi» ακολουθούμε τους μικρούς μαθητευόμενους Jedi, τον Κάι, τη Λις και τον Ναμπς, καθώς ο Δάσκαλος Γιόντα τους στέλνει να εκπαιδευτούν σε έναν ναό των Jedi, στον πανέμορφο κόσμο του Τινού υπό την καθοδήγηση της Δασκάλας Ζία. Μαζί ξεκινούν περιπέτειες στον Τινού και σε όλο τον γαλαξία με το σκάφος Κρίμσον Φάιερχοκ, με πιλότο την εξαιρετική Νας και το ρομπότ της, τον Αρ Τζέι-83! Βοηθούν όσους χρειάζονται βοήθεια, συγκρούονται με μοχθηρούς πειρατές, ανακαλύπτουν εξωτικά πλάσματα, αλλά κυρίως μαθαίνουν τι σημαίνει να είσαι καλός φίλος.

14 Φεβρουαρίου

STAR WARS: THE BAD BATCH Κ3
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ
Ο επικός επίλογος της μάχης των Κλώνων Κομάντο 99 ώστε να επιβιώσουν από τη νέα Αυτοκρατορία.

21 Φεβρουαρίου

SHōGUN
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ FX
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του James Clavell, η νέα, μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, παραγωγής FX, «Shōgun», διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το έτος 1600, στις απαρχές του εμφυλίου πολέμου που καθόρισε έναν ολόκληρο αιώνα. Ο Lord Yoshii Toranaga παλεύει για τη ζωή του καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων συσπειρώνονται εναντίον του, όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο εντοπίζεται εγκαταλελειμμένο σε ένα διπλανό ψαροχώρι. Την ημέρα της πρεμιέρας, θα είναι διαθέσιμα τα δύο πρώτα επεισόδια της μίνι σειράς, με ένα νέο επεισόδιο να γίνεται διαθέσιμο κάθε εβδομάδα.

27 Φεβρουαρίου.

To άρθρο The Marvels, Shogun, Star Wars και Suncoast τον Φεβρουάριο στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Marvels Shogun Star Wars, Suncoast, Φεβρουάριο, Disney+,Marvels Shogun Star Wars, Suncoast, fevrouario, Disney+