The Crown: Η “Νταϊάνα” Έμα Κόριν δεν θέλει να… πέσει πάνω στους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

06:46 19/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Έμα Κόριν είναι η Νταϊάνα στον 5ο κύκλο του The Crown, της τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από το Netflix.

Η πρωταγωνίστρια του The Crown μίλησε στο βρετανικό GQ και είπε ότι η συνάντηση με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των υποχρεώσεών

της. “Αν τους έβλεπα ποτέ σε πάρτι μάλλον θα έφευγα”, είπε.

Ωστόσο, η Έμα Κόριν παραδέχτηκε ότι θα την ενδιέφερε να μάθει τι σκέφτονται ο Ουίλιαμ και ο Χάρι για τον τρόπο που υποδύθηκε τη μητέρα τους, Νταϊάνα στην τηλεοπτική σειρά.

“Δεν μπορώ να φανταστώ”, παραδέχεται ερωτώμενη για την αντίδραση των δύο παιδιών της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

“Δεν πρόκειται να πω ότι δεν έχει σημασία, γιατί αυτό θα ήταν ανίδεο. Αν κάποιος γύριζε μία σειρά για τη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρυσι, θα ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω”.

The Crown: Δεν (;) το βλέπουν τα παιδιά της Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν βλέπει το The Crown – σύμφωνα με δήλωση της Ολίβια Κόλμαν που υποδύεται τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, στην 3η και 4η σεζόν της σειράς. “Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και τον ρώτησα: «Το έχετε παρακολουθήσει;”» είχε πει η Κόλμαν στο “The Graham Norton Show” πέρυσι. “Η απάντησή του ήταν κοφτή: “Όχι”. Αλλά ήταν πολύ γοητευτικός και πολύ όμορφος”, πρόσθεσε.

Η Κόριν είπε στο περιοδικό πως προσπάθησε να καταλάβει τον έρωτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως παρουσιάστηκε στη σειρά.

“Γύρισα στα δικά μου νεανικά χρόνια. Ήμουν 23 χρόνων όταν έγιναν τα γυρίσματα, αλλά η Νταϊάνα ήταν 19 και όταν τον ερωτεύτηκε μόλις 16 χρόνων”, εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

“Όταν ήμουν 16 ετών, είχα ένα φλερτ με τον προπονητή του τένις και κάθε φορά που ερχόταν για να κάνει μάθημα με τους αδελφούς μου καθόμουν έξω και έκανα ότι διάβαζα κάτι πραγματικά δύσκολο. Το κάνεις αυτό. Κάνεις διάφορα πράγματα. Όταν είσαι έφηβος κάνεις πολλά όταν σου αρέσει κάποιος και νομίζεις πως αυτά που κάνεις είναι τα καλύτερα στον κόσμο”, συμπλήρωσε η Κόριν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο The Crown: Η “Νταϊάνα” Έμα Κόριν δεν θέλει να… πέσει πάνω στους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα