Survivor: Αυτές είναι η 4 υποψήφιες - Ποια ψήφισε η MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου

01:46 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Τέσσερις γυναίκες είναι οι πρώτες υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor. Η MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου “έσωσε” τον Ρομπ Τζέις Σέιμουρ, βάσει των νέων κανονισμών που ισχύουν από φέτος.  

Οι Μαχητές έκαναν και τρίτη ήττα στους αγώνες ασυλίας και έπρεπε να βγάλουν άλλον έναν παίκτη στον τάκο, πριν την επιλογή της MVP, Ασημίνας Χατζηανδρέου. 

Ο αγώνας ασυλίας ήταν και αυτή τη φορά ντέρμπι, με τους Διάσημους να επικρατούν στο

flag race, εκμεταλλευόμενοι τη λάθος εκτίμηση των Μαχητών. 

Η νίκη φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα, αφού οι Διάσημοι έκαναν το 3 στα 3 και δεν χρειαζόταν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε ότι MVP της πρώτης εβδομάδας του Survivor ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία στο Συμβούλιο θα έπρεπε να αποφασίσει ποιον παίκτη, είτε από την ομάδα της είτε από τους αντιπάλους, θα έβγαζε υποψήφιο.  

 

Αν η επιλογή των Μαχητών ήταν γυναίκα υποψήφια (σ.σ. ήταν ήδη η Δώρα Νικολή και ο Ρομπ Τζέιμις Σέιμουρ), η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα έπρεπε να επιλέξει γυναίκα υποψήφια και άρα να “γλιτώσει” τον Σκωτσέζο. 

Όπως και έγινε. Η ψηφοφορία των Μαχητών έδειξε ως πρώτη υποψήφια την Ανδριάνα Καγιά, η οποία έκανε λόγο για έλλειψη συνεννόησης και συνεργασία στην ομάδα της.

  

  

  

  

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέλεξε την Ιωάννα Τζαβέλα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Rob James Seymour εξασφάλισε την παραμονή του για άλλη μια εβδομάδα.

  

Σε νέα ψηφοφορία οι Μαχητές έθεσαν στην θέση του Rob James, οι Μαχητές επέλεξαν την Μαριλίνα Βακονδίου. 

  

Μετά απ’ όλα αυτά, υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor είναι οι: Δώρα Νικολή, Ανδριάνα Καγιά, Ιωάννα Τζαβέλα και Μαριλίνα Βακονδίου.

Οι τέσσερις υποψήφιες θα μονομαχήσουν και μια θα αποχωρήσει νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο. 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. 

To άρθρο Survivor: Αυτές είναι η 4 υποψήφιες - Ποια ψήφισε η MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Αυτές, - Ποια, MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου,Survivor, aftes, - poia, MVP asimina chatziandreou