Survivor: O Σάκης Κατσούλης νέος παίκτης στο παιχνίδι – Η στενή σχέση με τη Μαριαλένα

23:32 11/2/2021 - Πηγή: NewsIt

SURVIVOR: Σύμφωνα με όσα βλεέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Σάκης Κατσούλης θα ταξιδέψει σύντομα στον Άγιο Δομίνικο και θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Survivor.

Νέα ίντριγκα προ των πυλών στο Survivor, καθώς οι επκπλήξεις δεν έχουν τέλος για το Survivor. Μία ακόμη

προσθήκη παίκτη αναμένεται να ταράξει τα νερά στο Survivor 4.

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ποιος είναι ο άνδρας που πρόκειται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι 30 ετών και είναι επιχειρηματίας.

«Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη», σημειώσε ο Αλέξης Μίχας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα πρέπει να συνυπάρξουν στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης θα είναι απλός τηλεθεατής.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον στις οθόνες μας…

To άρθρο Survivor: O Σάκης Κατσούλης νέος παίκτης στο παιχνίδι – Η στενή σχέση με τη Μαριαλένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα