Survivor All Star: Υποψήφιος ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας – «Παλεύουν να με αποβάλουν και παραμένω»

03:31 8/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Για 23η φορά (σ.σ. μετρά και τα περσινά) είναι υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας. Και φυσικά, η απόφαση της Μπλε ομάδας να τον επιλέξει ως τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star δεν πέρασε… ασχολίαστη.

Η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με… γκρίνια ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά για το ποιος κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και με

ανακοινώσεις από τον Γιώργο Λιανό για τις αλλαγές που έρχονται λόγω εκλογών και Eurovision!

Αυτή την εβδομάδα τα επεισόδια του Survivor All Star θα είναι μόνο τρία και Τετάρτη και Πέμπτη δεν θα μεταδοθούν αφενός γιατί την Τετάρτη θα γίνει το debate των πολιτικών αρχηγών και αφετέρου την Πέμπτη είναι ο ημιτελικός της Eurovision όπου εμφανίζεται η Ελλάδα.

Έτσι ο Γιώργος Λιανός, πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας ενημέρωσε τους παίκτες για τις αλλαγές. Αυτή την εβδομάδα οι αγώνες ασυλίας θα είναι δυο και οι υποψήφιοι τρείς και δεν ισχύει πλέον ο κανόνας των 2 για την Κόκκινη ομάδα, άρα μπορούν, σε περίπτωση ήττας, να ψηφιστούν και τα δυο κορίτσια!

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος.

Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει» ανακοίνωσε στους παίκτες ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

 

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να επικρατήσουν και άρα οι Μπλε θα έπρεπε να βγάλουν παίκτη στον τάκο.

 

Και αυτός ήταν ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Μαρτίκας.

 

 

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» τόνισε ο 45χρονος φαρμακοποιός μετά την απόφαση της ομάδας του.

 

Survivor All Star; Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Υποψήφιος ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας – «Παλεύουν να με αποβάλουν και παραμένω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα