Survivor All Star: Σκοτωμός στον αγώνα και το Συμβούλιο, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεύτερος υποψήφιος

01:18 28/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ένταση κυριάρχησε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αλλά και στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε στο Survivor All Star. Εκεί όπου οι Μπλε ψήφισαν τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Μετά την ήττα τους, οι Κόκκινοι ήθελαν τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star. Και την πήραν ύστερα από έναν αγώνα που από… περίπατος, έγινε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν τελικά 10-8.

Έναν αγώνα που τον «σημάδεψαν» ο τραυματισμός

του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθειά του και τον αντικατέστησε ο Τάκης Καραγκούνιας και η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν έπρεπε να επαναληφθεί ο αγώνας του εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ο αγρότης των Κόκκινων μίλησε χυδαία προς τους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Νικόλα Αγόρου να του ζητούν το λόγο.

Ο Μπάρτζης, μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν ήταν αρκετή για όλους.

 

 

 

Η ένταση για το περιστατικό συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο, αλλά πέραν του περιστατικού με τον Μπάρτζη, ξεκίνησε κι ένας νέος καυγάς, αυτός ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδόπούλου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο πως ειρωνεύεται τους πάντες και πως μιλά άσχημα για την ίδια!

 

 

Εν μέσω αυτού του κλίματος, οι παίκτες των Μαχητών πήγαν στην κάλπη, με τη Τζο Μαριδάκη να είναι η επιλογή πολλών, αλλά οι περισσότεροι ψήφισαν για υποψήφιο αποχώρησης από το Survivor All Star τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

 

 

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο.

Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.

 

Από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, αύριο (28.02.2023) θα βγουν άλλοι δυο υποψήφιοι. Θα είναι Μπλε ή Κόκκινοι;

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Σκοτωμός στον αγώνα και το Συμβούλιο, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεύτερος υποψήφιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα