Survivor All Star: Πρώτος υποψήφιος ο Γιώργος Κόρομι

09:33 16/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι Κόκκινοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star και έπρεπε να βγάλουν υποψήφιο. Και αυτός ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Οι Μπλε του Survivor All Star επέστρεψαν στις νίκες και το πανηγύρισαν έντονα. Τόσο έντονα που… ενόχλησαν τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς η ένταση δεν έλειψε ούτε από τον νέο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έκρυβε δυνατές αναμετρήσεις και αρκετά races κρίθηκαν στη λεπτομέρεια.

Μετά τους πρώτους δύο γύρους, στους οποίους Μπλε και Κόκκινοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ακολούθησε το τρίτο και πλέον καθοριστικό σετ.

Εκεί οι Μπλε έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο, κέρδισαν και οδήγησαν τους αντιπάλους τους σε ένα δύσκολο Συμβούλιο, όπου έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους να φύγει.

 

 

 

 

Οι επιλογές ήταν περιορισμένες, αφού τα κορίτσια των δύο ομάδων προστατεύονται λόγω αριθμητικής υπεροχής των ανδρών.

Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor, ο Γιώργος Κόρομι ήταν εκείνος που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

 

 

«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

«Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», κατέληξε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.

To άρθρο Survivor All Star: Πρώτος υποψήφιος ο Γιώργος Κόρομι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα