Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, «μύλος» οι Κόκκινοι

01:34 12/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Αυτή τη φορά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και μετά την ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star, η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια. Αλλά ξανά, οι εντάσεις δεν έλειψαν.

Το έργο Κωνσταντίνος Βασάλος vs Μαριαλένας Ρουμελιώτη καλά κρατά Survivor All Star. Το νέο επεισόδιο του reality, πέρα από τις αντιδράσεις για την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου είχε και πολλά… νέα επεισόδια της κόντρας

των δυο παικτών της Κόκκινης ομάδας.

Αρχικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την υποψηφιότητά του την περασμένη εβδομάδα, κάνει περισσότερη παρέα με τους Μπλε. Κάτι που την ενοχλεί.

«Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους Μπλε για άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει» είπε η Ρουμελιώτη.

Την άποψή της αυτή βέβαια δεν συμμερίζεται ο ίδιος ο Βασάλος. «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω! Μιλάω με τον καθένα, μιλάω με όποιον θέλω! Ό,τι και να έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι εδώ και πέντε μήνες πάντα μίλαγα με όλους» είπε, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του.

  

  

Εκνευρισμός επικράτησε και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να πάρει νίκη και ήταν τόσο εκνευρισμένη, που την ενοχλούσαν τα πάντα, ακόμη και το «πάμε» που της φώναζε από τον πάγκο ο Σάκης Κατσούλης.

Το ζευγάρι του Survivor All Star είχε πολλές φορές έντονο καυγά στον πάγκο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παίρνει το μέρος του Σάκη Κατσούλη και η Μαριαλένα Ρουλεμιώτη να εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο.

   

  

Και τα δυο σετ του αγώνα ασυλίας τα πήραν οι Μπλε, χάρη στους 13 από τους 16 πόντους που κέρδισαν οι γυναίκες της ομάδας.

  

Έτσι, κέρδισαν το έπαθλο που ήταν να περάσουν κάποιες ώρες σε μια βίλα με πισίνα, να φάνε σουβλάκια και να διασκεδάσουν με καραόκε, λουλούδια και σπάσιμο πιάτων.

  

  

Στο Συμβούλιο του νησιού, τα… κουκιά για τους Κόκκινους του Survivor All Star ήταν μοιρασμένα. Είτε Βασάλος είτε Μελίνα Μεταξά θα ήταν οι υποψήφιοι. Η κάλπη έδειξε ότι πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Μελίνα Μεταξά, η οποία το αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα.

  

  

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της. 

Η αναφορά της, όμως μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιανού, μόνο στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας της ίδιας ή του Κωνσταντίνου Βασάλου, εκνεύρισε τον συμπαίκτη της. Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δε, την εκνεύρισε η τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη.

  

  

Θα ακολουθήσουν άλλοι δυο αγώνες ασυλίας για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων για αποχώρηση.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, «μύλος» οι Κόκκινοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μελίνα Μεταξά, Κόκκινοι,Survivor All Star, melina metaxa, kokkinoi