Survivor 2024: «Σκοτωμός» με Περπατάρη, Φάνη, Σταυρούλα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

02:43 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Κάτι περισσότερο από… έντονο ήταν το αποψινό (23,04.2024) επεισόδιο του Survivor. Τα είχε… όλα: αποχωρήσεις, καυγάδες, ένταση και έναν υποψήφιο.

Από την αρχή της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έχει ανακοινώσει στους παίκτες του Survivor ότι κάθε νίκη σε αγώνισμα ασυλίας θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τον αγώνα της Πέμπτης και το μεγάλο έπαθλο.

Οι αποχωρήσεις των Τζέιμς Καφετζή, Αλέξη Παππά και σήμερα του Σάββα Γκέντσογλου φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει τους παίκτες

των δυο ομάδων, με τα νεύρα τους, μετά και από 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έχουν χτυπήσει… κόκκινο.

Αποκορύφωμα της έντασης τα όσα συνέβησαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας, όταν ο Γιάννης Περπατάρης φώναζε έντονα και ενόχλησε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Με το σκορ στο 2-2 και ενώ έπαιζαν Φάνης και Χριστόφορος, η Χρυσαειδή έσπρωξε τον Περπατάρη κι εκείνος σήκωσε το χέρι του σε μια κίνηση που παραπέμπει σε απειλή.

Ήταν τόση η ένταση, που ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα. «Συμμαζέψου» από τη μια, «μάζεψέ την, έρχεται και με σπρώχνει το νούμερο» από την άλλη, «νούμερο είσαι εσύ ρε, ψευτοάντρα» και ειρωνικά χειροκροτήματα από τη Χρυσαειδή.

  

«Έπαιζα και άκουσα να λέει “τι κάνεις ρε σούργελο, πήγαινε πιο πίσω μη σου ρίξω καμία σφαλιάρα”» είπε ο Φάνης Μπολέτσης στον Σταμάτη Ταλαδιανό όταν συζητούσαν το περιστατικό στον πάγκο των Μπλε.

  

  

Μετά το τέλος του αγώνα, η ένταση δεν είχε, φυσικά, φύγει από τους παίκτες. Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι δεν θέλει να της ξαναμιλήσει ως το τέλος του παιχνιδιού ο Φάνη Μπολέτσης γιατί μίλησε άσχημα στον Γιώργο Γκιουλέκα («σε έχω 17-12») αλλά και στον Γιάννη Περπατάρη. Ο παίκτης των Μπλε μίλησε για «άστοχο» σχόλιο.

  

Ο Γιάννης Περπατάρης ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του αλλά δεν έπεισε τους Μπλε και ειδικά τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

«Πόσα συγγνώμη θα ζητήσεις; Έχουμε δει πολλές φορές να συμπεριφέρεται με τρόπος που δεν αρμόζουν σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι απέναντι στις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Δεν γίνεται να λες σε μία γυναίκα: “φύγε από εδώ, θα σου δώσω ένα χαστούκι”. Όπως και για το σούργελο. Στο λεξιλόγιό του έχει μόνο το “καραγκιόζης”, “κλόουν” και “σούργελο”.

Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του για την Σταυρούλα γιατί έχει μιλήσει άσχημα και στην Δώρα και στην Άιρα. Και εμένα με έχει βρίσει και με απειλήσει. Πόσα συγγνώμη» πρόσθεσε, με τον Γιάννη Περπατάρη να απαντά ότι αγαπά τις γυναίκες.

  

Όταν οι δυο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο καυγάς συνεχίστηκε, με τον Γιάννη Περπατάρη να τα βάζει με τον Φάνη Μπολέτση γιατί επέλεξε να επαναφέρει το θέμα του καυγά όταν στην παραλία πήγαν οι κάμερες και όχι κατ’ ιδίαν.

  

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός έβαλε στην εξίσωση τη Δώρα Νικολή, η οποία όμως πήρε αποστάσεις, παρά τις κακές της σχέσεις με τον Περπατάρη.

  

Στο cue της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκάλυψε ότι της έχουν μεταφέρει ότι ο Γιάννης Περπατάρης λέει πως εκείνη τον παρακαλούσε και ζήτησε να μάθει πότε έγινε αυτό.

  

Στο Συμβούλιο, το θέμα του καυγά στον αγώνα επανήλθε, ενώ οι Κόκκινοι τα έβαλαν με τον Φάνη Μπολέτση, κατηγορώντας τον για έπαρση και κακές συμπεριφορές.

  

  

  

  

  

  

Στα του αγώνα τώρα, οι Μπλε πήραν την τρίτη νίκη σε αγώνα ασυλίας και ανάγκασαν τους Κόκκινους να ψηφίσουν και τρίτο παίκτη για τη μονομαχία αποχώρησης. Και η επιλογή τους ήταν ο Χριστόφος Ταξίδης.

  

  

  

«Κοντεύω να φτάσω τη Χρύσα» είπε χαριτολογώντας και σημείωσε ότι εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να έχει χτυπήσει το δάχτυλό του και την Ασημίνα τραυματισμένη, οι επιλογές δεν ήταν πολλές.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: «Σκοτωμός» με Περπατάρη, Φάνη, Σταυρούλα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα