Survivor 2024: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Θα φύγω»

07:25 9/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Φίλοι κι «εχθροί», συμπαίκτες και αντίπαλοι τη χειροκρότησαν αλλά εκείνη ήταν απαρηγόρητη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που παρά τον τραυματισμό της αποφάσισε να παίξει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε, όμως. Ούτε όπως τα είχε φανταστεί το «βουνό» του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με εκείνη να μην είναι στο 100%, οι Μπλε αποφάσισαν να το εκμεταλλευθούν

και η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία να τη «ματσάρει». Όπως κι έγινε.

Σε έναν απαιτητικό υγρό στίβο, όμως, ήταν φανερό ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα στον τελικό στόχο. Και κατάφερε, στο ρελαντί, να πάρει τον πόντο.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η Ασημίνα ήταν απαρηγόρητη και ξέσπασε σε λυγμούς, με την Κατερίνα Δαλάκα να μην μπορεί να την καθησυχάσει.

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά… Δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» έλεγε με λυγμούς η παίκτρια των Κόκκινων.

  

Το θέμα επανήλθε στο συμβούλιο, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εκφράζει μεν παράπονο γιατί η Σταυρούλα Χρυσαειδή έσπευσε να διαλέξει εκείνη που είναι τραυματίας και όχι κάποια άλλη παίκτρια, αλλά αναγνώρισε ότι από τη στιγμή που είπε ότι θα παίξει, οι Μπλε είχαν το δικαίωμα να την επιλέξουν.

  

  

  

Το τι έγινε στη συνέχεια, δεν το περίμενε. Ο Τζέιμς Καφετζής, με τον οποίο έχει κοντραριστεί άγρια πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Survivor, προσπάθησε κι εκείνος να την ηρεμήσει, λέγοντας της πως πρέπει να βάλει τον εαυτό της πάνω από την ομάδα, να γίνει καλά και όταν είναι έτοιμη, να μπει στους αγώνες.

   

Η ίδια, ξεσπώντας σε κλάματα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν δεν αποθεραπευτεί σύντομα, να ζητήσει από την ομάδα της να την ψηφίσει ως υποψήφια «ώστε να πάω σπίτι μου».

  

Και σε αυτό, οι συμπαίκτες της, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

To άρθρο Survivor 2024: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Θα φύγω»  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Πλάνταξε, Ασημίνα Χατζηανδρέου – Θα,Survivor 2024, plantaxe, asimina chatziandreou – tha