Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου υποψήφια των διχασμένων Μαχητών

01:40 4/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Με νέες αφίξεις, ανακοινώσεις για αλλαγές, τσακωμούς, παρεξηγήσεις και ακόμη έναν τραυματισμό έφερε η νέα εβδομάδα στο Survivor. Νωρίς νωρίς, οι Διάσημοι ενημερώθηκαν ότι μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τραυματίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Η απουσία της Δαλάκα, σε συνδυασμό με εκείνη της Χατζηανδρέου, δεν κόστισε στους Διάσημους, που νίκησαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor

και έστειλαν τους Μαχητές να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο. Παράλληλα, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι πλέον θα υπάρχουν 4 αγώνες ασυλίας, από τον καθένα θα βγαίνει ένας υποψήφιος.

Η ήττα έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στους Μπλε,. Που παρά τις νίκες της περασμένης εβδομάδας, έχουν τεταμένες σχέσεις.

Αυτό φάνηκε πριν από τον αγώνα ασυλίας, όταν η Δώρα και η Άιρα τα έβαλαν με τον Γιάννη Περπατάρη.

«Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχει πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή παίκτρια των Μαχητών για να της απαντήσει αμέσως η Δώρα πως «δεν έχει σεβασμό ούτε προς εμένα που τον περνάω 10 – 15 χρόνια»

«Ο Γιάννης είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει εμπάθεια κυρίως στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από μένα, από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, δεν έχει καθόλου σεβασμό» τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια των Μαχητών.

«Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ξεσπάει όλη την ώρα» είπε από την πλευρά του Σταμάτης Ταλαδιανός.

Αυτό είναι το ένα μέτωπο. Το άλλο είναι αυτό ανάμεσα στη Μαριλίνα Βακονδίου και τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Τζέιμς Καφετζή, με την παίκτρια των Μπλε να παραπονιέται ότι ο Καφετζής δεν της μιλάει καν.

  

  

Οι Μαχητές τσακώθηκαν πριν από τον αγώνα ασυλίας και για τις προμήθειες, με κάποιους να θέλουν οι δυο «υποομάδες» να χωρίσουν το φαγητό για να τρώνε κάθε μια όποτε θέλει.

  

Κάπως έτσι και αφού και οι δυο νέοι παίκτες γνώρισαν τους συμπαίκτες τους, οι δυο ομάδες πήγαν στον αγώνα ασυλίας. Κι εκεί ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους Κόκκινους ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι στην κλινική με τραυματισμό που αποκόμισε από τη μονομαχία παραμονής. Μοραία, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να διεκδικήσουν την ασυλία χωρίς τις δυο καλύτερες παίκτριές τους.

  

  

  

Παρ’ όλα αυτά, οι Διάσημοι κατάφεραν να νικήσουν και να πάρουν το πολυπόθητο τοτέμ, αφιερώνοντας τη νίκη τους στην Κατερίνα Δαλάκα.

  

  

Η ήττα έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τους Μαχητές, με τη Μαριλίνα να επιμένει ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει… προσωπικά με την ίδια και τον Φάνη Μπολέτη να λέει στην κάμερα του Survivor ότι η Μαριλίνα είναι αυτή που πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

  

  

«Τζαρτζάρισμα» για το πως θα γίνει η ψηφοφορία έγινε και ανάμεσα στη Δώρα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

  

Όταν οι δυο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο, αυτό μετατράπηκε ξανά σε… ρινγκ, με τους παίκτες να ανταλλάσσουν κατηγορίες και ειρωνείες και τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη.

  

Η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν η επιλογή των Μαχητών για πρώτη υποψήφια αποχώρησης από το Survivor.

  

  

  

«Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια, που συγκέντρωσε 11 ψήφους έναντι μόλις δύο που απέσπασε ο δεύτερος Τζέιμς Καφετζής.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου υποψήφια των διχασμένων Μαχητών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα