Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο

18:22 8/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία από το νοσοκομέιο στον Άγιο Δομίνικο.

Το φετινό Survivor έφτασε στο τέλος, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Όχι μόνο την βραδιά του τελικού, αλλά και μετά το φινάλε,

όλοι οι πρώην παίκτες μίλησαν ανοιχτά για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο αλλά και όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την ερωτική συνεύρεση της τραγουδίστριας με τον Αλέξη Παππά.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρετώντας οριστικά το Survivor 4 μοιράστηκε μαζί μας αδημοσίευτες φωτογραφίες της από τον Άγιο Δομίνικο…

«Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά τον τραυματισμό στο πόδι μου, που τελικά βγήκα εκτός αγώνων 1 βδομάδα με την μέση μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο στιγμιότυπό από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο η Ελευθερία Ελευθερίου.

     View this post on Instagram           

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)

To άρθρο Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα