Superleague: Τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα! “Μάχη” για τα πλέι οφ

13:36 23/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Το κυρίως πρόγραμμα της 25ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής της Superleague, διεξάγεται σήμερα, με το ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό

στην Τούμπα (19:30) και θέλει τη νίκη με την οποία θα προσπεράσει τους “ερυθρόλευκους” στη βαθμολογία, “σκαρφαλώνοντας” ξανά στην πρώτη θέση, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τουλάχιστον τη διαφορά των δύο βαθμών από τους πρωταθλητές, ενόψει των πλέι οφ.

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η Ένωση είναι σίγουρα 3η και θα προσπαθήσει να αυξήσει τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό και να την μειώσει από την κορυφή, ανάλογα και με την έκβαση του ματς στην Τούμπα. Οι Κρητικοί στον αντίποδα, με νίκη “σφραγίζουν” κατά πάσα πιθανότητα τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής όμως ανοίγει στις 15:00 το μεσημέρι με τη μάχη της “ουράς” με τις, καθώς ο προτελευταίος Παναιτωλικός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο που ακόμα ελπίζει για την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Αγρινιώτες θα διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας (4 βαθμών) ακόμα και με ισοπαλία.

Στις 17:15 ξεκινάνε οι αναμετρήσεις, Ατρόμητος-Ξάνθη και Βόλος-ΑΕΛ. Οι Ακρίτες θέλουν τη νίκη με την οποία θα ελπίζουν σε συμμετοχή τους στα πλέι οφ, αν και εκκρεμεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το θέμα του μετοχολογίου και της μεταβίβασης των μετοχών που δεν δηλώθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλίας από την άλλη έχει ενδιαφέρον μόνο για την ΑΕΛ, η οποία με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς θα παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση εξάδα.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

 

To άρθρο Superleague: Τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα! “Μάχη” για τα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα