Superleague 1, Βόλος – Ιωνικός 1-1: Πήραν βαθμό στο Πανθεσσαλικό οι Νικαιώτες

21:55 2/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Βόλος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, αλλά “κόλλησε” κόντρα στον Ιωνικό στην 21η αγωνιστική της Superleague 1 και έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ήταν “ανοιχτό” από την αρχή και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ,

όμως οι Βολιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν τελικά το σκορ στο 40′. Ο Μπαρτόλο έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά και γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι, όπου ο Ορόζ πλάσαρε σωστά για το 1-0 στο ματς.

Ο Βόλος διατήρησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μία κακή έξοδος του Παπαδόπουλου στο 71′ επέτρεψε στον Μάντζη να σκοράρει σε κενή εστία και να ισοφαρίσει για τους Νικαιώτες.

Το 1-1 έμεινε μάλιστα μέχρι τέλους, αφού ο Μπαριέντος “σημάδεψε” το δοκάρι στο 85′ στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Ιωνικός

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ (90΄ Νίνης), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (78΄ Κορέα), Ορόζ (70΄ Σοάρες), Φερνάντες, Μπαρτόλο (79΄ Ροσέρο).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας (56΄ Ματσούκας), Σάντσες, Ντάλσιο, Πλατέλλας (85΄ Ρομαό), Κάνιας, Λένις (90΄+3 Μάναλης), Άοσμαν (86΄ Κιάκος), Μάντζης (90΄+3 Βαφέας).

To άρθρο Superleague 1, Βόλος – Ιωνικός 1-1: Πήραν βαθμό στο Πανθεσσαλικό οι Νικαιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Superleague 1 Βόλος – Ιωνικός 1-1, Πήραν, Πανθεσσαλικό, Νικαιώτες,Superleague 1 volos – ionikos 1-1, piran, panthessaliko, nikaiotes