Superleague 1, Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1: Με νίκη παραμονής τον «σπρώχνει» στον υποβιβασμό

19:14 29/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια νίκη… χρυσάφι πήρε ο Ιωνικός κόντρα στον Ατρόμητο (2-1) μέσα στη Νίκαια, σε ματς για την 20η αγωνιστική της Superleague 1. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον η ομάδα του Περιστερίου.

Στο +7 από τον προτελευταίο Ατρόμητο βρίσκεται πλέον ο Ιωνικός, μετά τη νίκη του (2-1) επί των “κυανόλευκων” μέσα στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια

προηγούμενος με 2-0, σκοράροντας μέσα σε επτά λεπτά. Στο 32′ το απίστευτο σουτ του Κάνιας άνοιξε το σκορ (η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα, με τον Γιαννιώτη να εκτινάσσεται αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι), ενώ στο 39′ ο Λένις -με διπλή προσπάθεια μετά από εκτέλεση φάουλ- διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένος να σκοράρει και μείωσε σε 2-1 με το σουτ του Σάλομον. Οι Περιστεριώτες πίεσαν για την ισοφάριση, στο 64′ είδαν τον Χουτεσιώτη να κάνει τεράστια επέμβαση σε σουτ Κουλούρη, ενώ στο 90+2′ ο Ναμπί -μετά από εκτέλεση φάουλ που.. βρήκε στο τείχος- σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

To άρθρο Superleague 1, Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1: Με νίκη παραμονής τον «σπρώχνει» στον υποβιβασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα