Superleague – Play off: Κομβικά ματς σε «Βικελίδης» και «Κολοκοτρώνης»

11:16 11/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Τα ΆρηςΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ προηγούνται του ντέρμπι των «αιωνίων» και έχουν το δικό τους μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολύ σημαντικό ματς στο «Κλ. Βικελίδης». Το ΆρηςΑΕΚ ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out

της Superleague (15:00, Newsit.gr, Novasports 1)

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα πάνε στο +9 από την «Ένωση» και που θα τους φέρει μια… ανάσα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή. Για τρίτη φορά στην ιστορία της συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες και ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα. Για την Ένωση το «τρίποντο» είναι «μονόδρομος», εάν θέλει να εκμεταλλευτεί βαθμολογικές απώλειες στα υπόλοιπα ματς και να μείνει έτσι «ζωντανή» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσηςς Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα, Μπερτόγλιο, Γκάμα. Μάνος.

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ

Στο ματς για την 3η αγωνιστική των play off που θα ακολουθήσει, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:15, NewsIt.gr, Novasports 2).

Ο ΠΑΟΚ θέλει το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα (χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει ικανή να προκαλέσει «ζημιά» στην οποιαδήποτε ομάδα τη φετινή σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ξεφύγουν από τον Παναθηναϊκό, αν χάσει βαθμούς  στο «Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, αλλά και να βγουν… κερδισμένοι από το αποτέλεσμα του «Βικελίδης» (είτε να πλησιάσουν τον Άρη, είτε να απομακρυνθούν από την ΑΕΚ).

Πιθανή ενδεκάδα Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρεθ, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ριέρα, Μπαράλες.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ουάρντα, Σφιντέρσκι.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play off της Superleague:

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», ΆρηςΑΕΚ (NS1HJD)

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2HD)

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός (NS1HD)

Η βαθμολογία

To άρθρο Superleague – Play off: Κομβικά ματς σε «Βικελίδης» και «Κολοκοτρώνης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα