Super League 2: Νέα ήττα για την ΑΕΚ Β’ και «ανάσα» για Ρόδο

17:57 16/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ Β’ έδωσε συνέχεια στα αρνητικά της αποτελέσματα στη Super League 2, χάνοντας στην έδρα της Ρόδου (1-0).

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Super League 2 έκανε η Ρόδος, νικώντας 1-0 την ΑΕΚ Β΄, σε εξ αναβολής αναμέτρηση του Β΄ ομίλου. Το γκολ του Χίσι (υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων) κράτησε

την Ένωση με μόλις μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς (3η σερί ήττα) και έδωσε βαθμολογική ανάσα στους Ροδίτες (πήραν το “¨τρίποντο” έπειτα από 8 ματς που είχαν μαζέψει μόλις έναν πόντο).

 

Σε άλλο ματς για τον Β’ Όμιλο, η ουραγός Ζάκυνθος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΟΦ Ιεράπετρας και παραμένει το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο της Super League 2 και τη διεκδίκηση της ανόδου σε μπαράζ έκανε σήμερα η Βέροια. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, με τέρματα των Πασά και Πεταυράκη, και αύξησε σε οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη ΑΕΛ (η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Στον αντίποδα, η τρίτη της κατάταξης Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε πολύτιμο έδαφος, μένοντας στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη και στο -11 από την κορυφή.

To άρθρο Super League 2: Νέα ήττα για την ΑΕΚ Β’ και «ανάσα» για Ρόδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα