Super Cup Ισπανίας: «Ατσάλινη» Αθλέτικ στον τελικό, «γονάτισε» την Μπαρτσελόνα με γκολάρα στην παράταση (video)

00:39 18/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Όταν έχεις νικήσει «μεγαθήρια» στο δρόμο για μια κούπα, αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία σου. Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε και την Μπαρτσελόνα με 3-2 –σε ματς που οδηγήθηκε στην παράταση (2-2 η κανονική διάρκεια)- και σήκωσε το Super Cup Ισπανίας. Δυο φορές έμειναν πίσω στο σκορ οι Βάσκοι! Η γκολάρα του Ινάκι Γουίλιαμς στην παράταση τους έδωσε την κούπα. Κόκκινη για Μέσι, που χτύπησε αντίπαλο.

Το τρίτο Super Cup Ισπανίας στην ιστορία της κατέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι έδωσαν τεράστια «μάχη» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, έστειλαν τον τελικό στην παράταση (2-2) και εκεί… πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου (3-2) με μια τρομερή σουτάρα του Ινάκι Γουίλιαμς.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δυο φορές με τον Γκριεζμάν (40’ και 77’), αλλά δέχθηκε ισάριθμες «απαντήσεις» από τους Ντε Μάρκος (42′) και Βιγιαλίμπρε (90′).

Το… τρομακτικό σουτ του Ινάκι Γουίλιαμς στο 93’ της παράτασης όμως έδωσε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο τον τίτλο. Στο τέλος της αναμέτρησης ο εκνευρισμένος Μέσι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε αντίπαλο στο κεφάλι.

 

To άρθρο Super Cup Ισπανίας: «Ατσάλινη» Αθλέτικ στον τελικό, «γονάτισε» την Μπαρτσελόνα με γκολάρα στην παράταση (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα