Sun: «Ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού στο στόχαστρο Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ»

21:00 23/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και φαίνεται ότι έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Η «Sun» αποκαλύπτει μάχη κορυφαίων συλλόγων της Premier League για τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα

με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ έχουν επαφές με τον ατζέντη του νεαρού άσου των Πειραιωτών, ο οποίος έχει δικαιώσει τον Πέδρο Μαρτίνς με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Λίβερπουλ η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα. Άνθρωποι, πολύ κοντά στον παίκτη, περιμένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μετακινηθεί στην Premier League».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, τονίζοντας ακόμα πως: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο. Η τιμή του παίκτη θα αυξηθεί, αν ο Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη στα προσεχή ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ».

To άρθρο Sun: «Ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού στο στόχαστρο Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sun, Ο Αγκιμπού Καμαρά, Ολυμπιακού, Λίβερπουλ Νιούκαστλ, Λέστερ,Sun, o agkibou kamara, olybiakou, liverpoul nioukastl, lester