Sky express: Νέα πολιτική με «ευέλικτους» ναύλους

12:44 16/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Μία νέα πολιτική τιμών με ευέλικτους ναύλους «υιοθετεί» η Sky Express, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να διαμορφώσουν οι ίδιοι την ταξιδιωτική τους εμπειρία. Έτσι, ο ταξιδιώτης αποκτά πλέον τη δυνατότητα να διαλέξει τόσο το ναύλο του, όσο και τις υπηρεσίες, αλλά και τις ανέσεις που επιθυμεί, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.  

Έχοντας ήδη ανανεώσει το στόλο της με έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo και έχοντας ανοίξει τα φτερά της στις διεθνείς αγορές,

τώρα με την νέα αυτή υπηρεσία, η Sky Express προχωρά ένα βήμα παραπάνω συνδυάζοντας ναύλους, πρωτοποριακές υπηρεσίες και ανέσεις. 

Οι πολλαπλές επιλογές περιλαμβάνουν:  

– Εκπτωτικό ναύλο για ταξίδια μετ’ επιστροφής (10%) για πρώτη φορά

–  Ευέλικτη αλλαγή εισιτηρίου, όπως:  SKY joy που παρέχει την επιλογή αλλαγής εισιτηρίου με προσθήκη της υπηρεσίας Feel Free –  SKY joy+ που συμπεριλαμβάνει την πρώτη αλλαγή δωρεάν – SKY enjoy που περιλαμβάνει τη δυνατότητα απεριόριστων αλλαγών εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

– Ευέλικτες επιλογές για το επιθυμητό όριο αποσκευών.

– Δωρεάν χειραποσκευή ή και αποσκευή και στις τρεις κατηγορίες ναύλου

– Επιπλέον χειραποσκευή ή παραδοτέα αποσκευή ή και τα δύο

Εκτός από τις παραπάνω επιλογές, ο επιβάτης μπορεί να προσθέσει και άλλες υπηρεσίες, όπως πρόσβαση στα VIP Lounges, ταχύτερη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας με το Fast Lane και πολλά ακόμη.

H αεροπορική εταιρεία Sky express συνδέει 34 εγχώριους προορισμούς και σύντομα 5 διεθνείς, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι πτήσεις προς τη Λάρνακα Κύπρου, ενώ σειρά έχουν  οι Βρυξέλλες και άλλοι προορισμοί. Μαζί με την ευρεία γεωγραφική κάλυψη, πολύ σημαντική είναι και σύνδεση των προορισμών. Ένας επιβάτης που επιλέγει να ταξιδέψει με τη Sky Express, μπορεί εύκολα να διασυνδεθεί με τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Μύκονο, τις Βρυξέλλες.

Οι διεθνείς αγορές αποτελούν μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, γι’ αυτό και μεσούσης της μεγαλύτερης κρίσης στις παγκόσμιες αερομεταφορές, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο κολοσσό της Airbus απέκτησε έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo.

To άρθρο Sky express: Νέα πολιτική με «ευέλικτους» ναύλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα