Serie C: Πατέρας ποδοσφαιριστή επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας για να πάρει «εκδίκηση» για τον γιο του

10:31 8/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Σάλος στην Ιταλία, με πατέρα ποδοσφαιριστή να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και να χτυπάει τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, σε αγώνα για τη Serie C. Τι φέρεται να υποστήριξε ο δράστης.

Έπεσαν “ψιλές” με τη λήξη του αγώνα Τσεζένα – Όλμπια για τον δεύτερο όμιλο της Serie C. Ο πατέρας του Αλβανού επιθετικού, Κριστιάν Σπέντσι, επιτέθηκε και χτύπησε τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, Φίλιππο Ρινάλντι, με τα μέλη της ομάδας της Τσεζένα να μπαίνουν στη συνέχεια στη μέση.

Ο

πατέρας του Σπέντσι φέρεται να υποστήριξε πως προχώρησε σε αυτή την αχαρακτήριστη κίνηση, μετά από ένα φάουλ που έκανε ο Ρινάλντι στον γιο του, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με τραυματισμό στο φρύδι.

A última da Serie C na Itália… o pai de Cristian Shpendi, do Cesena, invadiu o campo para agredir o goleiro Filippo Rinaldi, do Olbia. Tudo porque Shpendi tinha se machucado num choque entre eles.pic.twitter.com/IDO5T26iZJ

— Leonardo Bertozzi (@lbertozzi) January 8, 2024

To άρθρο Serie C: Πατέρας ποδοσφαιριστή επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας για να πάρει «εκδίκηση» για τον γιο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Serie C, Πατέρας,Serie C, pateras