Serie A: Νίκη με ανατροπή η Λάτσιο – Με αυτογκόλ στο 95′ πήρε το τρίποντο η Φιορεντίνα

21:59 14/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει με παίκτη λιγότερο κόντρα στην Μπολόνια, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα της Serie A, όπου η Φιορεντίνα επικράτησε της Κρεμονέζε με 3-2 χάρη σε ένα αυτογκόλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο Ολίμπικο της Ρώμης, ο Μαξιμιάνο δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη Λάτσιο μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα και η Μπολόνια βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναούτοβιτς. Η αποβολή

του Σουμαόρο με δύο κίτρινες κάρτες όμως, στο τέλος του ημιχρόνου, άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Ο Ντε Σιλβέστρι ισοφάρισε στο 68′ και ο Ιμόμπιλε στο 79′ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Φοβερό ματς έγινε και στο Αρτέμιο Φράνκι, με τη Φιορεντίνα να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω από το 44′ και να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να χρειάζεται τη βοήθεια της τύχης στο τέλος για να πάρει τη νίκη.

Ο Μποναβεντούρα άνοιξε το σκορ στο 16′ και ο Γιοβιτς με το πρώτο του γκολ για τους “Βιόλα” έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του μετά την ισοφάριση του Οκερέκε στο 19′. Η Κρεμονέζε ισοφάρισε όμως ξανά με τον Μπιανκέτι στο 68′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά “λύγισε” στο 95′ με αυτογκόλ του Ράντου.

To άρθρο Serie A: Νίκη με ανατροπή η Λάτσιο – Με αυτογκόλ στο 95′ πήρε το τρίποντο η Φιορεντίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Serie A, Νίκη, Λάτσιο –, 95′, Φιορεντίνα,Serie A, niki, latsio –, 95′, fiorentina