Sean Penn: Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και έφυγε με τα πόδια από την Ουκρανία

11:16 2/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Το δρόμο που τράβηξαν χιλιάδες πρόσφυγες για να γλιτώσουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία ακολούθησε και ο ηθοποιός Σον Πεν, o οποίος είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες στην χώρα που δέχεται σφοδρή επίθεση από τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο Σον Πεν βρέθηκε κατά την έναρξη της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία για τις ανάγκες

ενός ντοκιμαντέρ, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. 

Το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Twitter, όπου κρατά τη βαλίτσα του, ενώ στο φόντο διακρίνεται η ουρά αυτοκινήτων Ουκρανών που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα.

Στην ανάρτησή του γράφει: «Εγώ και δύο συνάδελφοι περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αμάξι στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αμάξια σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν μόνο γυναίκες και παιδιά, τα περισσότερα χωρίς κάποιο ίχνος αποσκευής και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το αμάξι τους».

Myself & two colleagues walked miles to the Polish border after abandoning our car on the side of the road. Almost all the cars in this photo carry women & children only, most without any sign of luggage, and a car their only possession of value. pic.twitter.com/XSwCDgYVSH

Sean Penn (@SeanPenn) February 28, 2022

 

To άρθρο Sean Penn: Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και έφυγε με τα πόδια από την Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα