Santa… Huawei: Η καλύτερη λίστα δώρων είναι εδώ!

14:50 22/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Δώρα τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονα gadgets και καλές τιμές: σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για τους αγαπημένους σας αυτά τα Χριστούγεννα;

Αν έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε δώρο για τον αγαπημένο σας, την αγαπημένη σας, τα παιδιά και τους φίλους σας, τότε ο «Άγιος Βασίλης» που ψάχνετε έχει ένα όνομα: Huawei!

Ο «σάκος» της είναι γεμάτος κορυφαία laptop, tablet, smartphones,

smartwatches και ακουστικά σε πραγματικά χριστουγεννιάτικες τιμές. Οι επιλογές αμέτρητες. Δώρα για εκείνον, για εκείνη, για τα παιδιά. Οι προσφορές για τα προϊόντα της Huawei μόνο σε ένα πράγμα θα σας δυσκολέψουν: τι θα πρωτοδιαλέξετε!

Σε μια χρονιά που οι αγορές θα γίνουν online (και με click away να τις κάνετε, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας), τα προϊόντα της Huawei γίνονται ο must προορισμός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Γιατί μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, κάθε γούστο, κάθε ηλικία και στυλ.

Τα δώρα τεχνολογίας είναι, άλλωστε, πάντα… «σιγουράκι» για να κάνετε έναν άλλο άνθρωπο χαρούμενο. Και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei, μπορείτε να βρείτε διαμάντια.

Θέλετε βοήθεια; Ξεκινάμε!

Ένα δώρο για εκείνον

Τι είναι οι άνδρες; Μεγάλα παιδιά. Άρα, τους αρέσουν τα gadgets. Κι απ’ αυτά η Huawei διαθέτει πολλά! Ανάλογα με το στυλ, το χόμπι, τη δουλειά τους, μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Matebook X Pro: για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ειδικά στις τωρινές συνθήκες της τηλεργασίας. Και η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

Matebook D14 και Matebook 13: για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του, ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα δύο μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον!

MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το υβριδικό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater!

Θα προτιμήσετε κάτι άλλο κι όχι laptop; Κι εδώ υπάρχει λύση! Αν μιλάμε για έναν αθλητικό τύπο, τότε…

Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

Το καλύτερο δώρο για εκείνη

Μια γυναίκα είναι πάντα απαιτητική και πολύ καλά κάνει. Γι’ αυτό αν θέλετε να της κάνετε ένα δώρο που να συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, αισθητική και τεχνολογική υπεροχή, η Huawei σας «λύνει» τα χέρια.

Watch Fit: Το απόλυτο gadget για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design. Το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα  χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους. 

P40 Lite και P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

Για το παιδί

Αν δεν είναι αυτή η εποχή για ένα δώρο τεχνολογίας στα παιδιά, τώρα που η τηλεκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στη ζωή τους, τότε πότε είναι; Και σ’ αυτή την περίπτωση ο κατάλογος της Huawei σας δίνει τις καλύτερες ιδέες.

Τα πιτσιρίκια έχουν πλέον στο DNA τους την τεχνολογία. Οπότε με ένα gadget, το χαμόγελο θα φωτίσει το πρόσωπό τους και θα κάνει τα Χριστούγεννα και τα δικά τους και τα δικά σας τα καλύτερα ever.

Ιδέες; Έχουμε και λέμε…

MatePad: με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας.

MatePad T10s: άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.  

MatePad T5 και MatePad T3: με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei, ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets και εγγυώνται ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια -οι μικροί σας φίλοι θα τα λατρέψουν!

Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming! 

Δώρα για όλους τους μεγάλους

Και οι χριστουγεννιάτικες προσφορές δεν σταματούν εδώ! Από 14 Δεκεμβρίου περισσότερες εκπληκτικές συσκευές της Huawei που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή.

Και αυτές είναι:

Smartphones: P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.

Wearables: Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3.

Laptops: MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″.

Tablets: MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE.

Αν λοιπόν ψάχνετε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, από 14 Δεκεμβρίου βρείτε το μέσω www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

To άρθρο Santa… Huawei: Η καλύτερη λίστα δώρων είναι εδώ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
huawei, huawei, vodafone wind, gadgets, laptop, tablet, smartphones, προσφορες, online, click, στυλ, pro, design, home, λύση, watch, gps, gadget, white, features, media, dna, Χριστούγεννα, kids, πήχη, tablets, budget, smart, nova, laptops, lte, wifi, cosmote, πλαισιο, public, vodafone, wind, electronet, expert, hellas, newsit, χριστουγεννιατικες βιτρινες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, newsit.gr, Καλή Χρονιά, εξτρα, χριστουγεννιατικα, αξεσουαρ, γυναικα, δουλεια, δωρα, εργαλεια, καθημερινη, οθονες, πλαισιο, σινεμα, ταινιες, υβριδικο, φυσικη, φωτογραφια, dna, electronet, gps, lte, public, smart, αρθρο, αιμα, αισθητικη, ακουστικα, βρειτε, γινονται, δυνατοτητα, δικτυο, δωρο, υπαρχει, ενεργεια, εξι, επικοινωνια, εποχη, τεχνολογια, ζωη, ιδεες, ηλικια, υπνο, εικονα, λειτουργια, ληψεις, μινι, μοντελα, μπορειτε, παντα, οθονη, οικογενεια, ονομα, παιδια, πληκτρολογιο, προγραμματα, ρυθμισεις, σειρα, σωμα, στυλ, σφραγιδα, τιμη, φοντα, χαμογελο, ωρες, αγορες, budget, white, click, design, εφαρμογη, εξυπνα, features, φιλοι, gadgets, gadget, home, hellas, ιδανικο, ιδιαιτερα, watch, καρδιες, laptop, media, μπροστα, multi, noise, πήχη, pro, smartphones, tablet, tablets, online, υγειας, υπεροχη, wifi, χερια
Τυχαία Θέματα
Santa… Huawei,