Ruby Franke: Στη δημοσιότητα το ημερολόγιο με τα σαδιστικά βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η διαβολική youtuber

15:04 24/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η youtuber Ruby Franke, γνωστή ως «μαμά-μπλόγκερ» η οποία έχει καταδικαστεί για την σαδιστική κακοποίηση των παιδιών της, ακούγεται σε καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες στη φυλακή να λέει στον σύζυγό της ότι “τα παιδιά μπορεί να είναι γεμάτα κακό”, μετά τη σύλληψή της τον Αύγουστο.

Μια σειρά από τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ της πρώην youtuber, Ruby Franke και του συζύγου της, έλαβαν χώρα ενώ εκείνη είναι κρατούμενη στο σωφρονιστικό ίδρυμα Purgatory στο Hurricane

της Γιούτα, για κακοποίηση παιδιών.

Η 42χρονη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών τον Φεβρουάριο για βάναυση κακοποίηση του 12χρονου γιου της και της εννιάχρονης κόρης της σε ένα “περιβάλλον που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης”.

Η σύλληψή της έγινε ότααν ο γιος της κατάφερε να ξεφύγει από τα βασανιστήρια και να ειδοποιήσει έναν γείτονα για τα δεινά τους.

Τώρα, έρχονται στο φως οι τηλεφωνικές συνομιλίες της που απεικονίζουν την ψυχική κατάσταση της Ruby, η οποία ακούγεται να ρωτά τον Kevin Franke αν η προφυλάκισή της είχε γίνει πρωτοσέλιδο.

“Είμαστε στις ειδήσεις;” ακούγεται να ρωτάει. 

“Τουλάχιστον εσύ είσαι στις ειδήσεις, δεν ξέρω για μένα”, απαντά ο Κέβιν.

“Πρόκειται για κυνήγι μαγισσών! απαντά η Ruby. ‘Ο διάβολος με κυνηγάει εδώ και χρόνια”, δηλώνει πριν συνεχίσει το παραλήρημα, στο οποίο του λέει ότι ‘τα παιδιά μπορεί να είναι γεμάτα κακό’, αλλά οι περισσότεροι ενήλικες δεν το καταλαβαίνουν αυτό. 

Η μητέρα έξι παιδιών από τη Γιούτα, ήταν φανατισμένη θρησκόληπτη και στο ημερολόγιό της που δόθηκε στη δημοσιότητα, έγραφε συχνά ότι τιμωρούσε τα παιδιά της επειδή πίστευε ότι ήταν “δαιμονισμένα”.

Σε μια περίπτωση, έγραψε ότι ο μικρός της γιος είχε κυριευτεί από “σατανικό χάος” και ότι τα παιδιά της υπέφεραν από “αποκλίνουσα συμπεριφορά”.

     View this post on Instagram           

A post shared by Ruby Franke (@rubyfranke8)

Η εμμονή της με τον διάβολο καταγράφηκε και στις τηλεφωνικές κλήσεων που έκανε μέσα από τη φυλακή, ενώ κρατούνταν στο σωφρονιστικό ίδρυμα Purgatory Correctional Facility, γνωστό και ως Washington County Jail.

‘Οι ενήλικες δυσκολεύονται πραγματικά να καταλάβουν ότι τα παιδιά μπορεί να είναι γεμάτα κακό και τι χρειάζεται για να το καταπολεμήσουν. Έχετε δει τι χρειάζεται για να πολεμήσετε το κακό’, φλυαρεί η Franke σε μια κλήση του Αυγούστου του 2023.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodi & Ruby (@moms_of_truth)

Ο σύζυγος της, Κέβιν, παραμένει σιωπηλός καθ’ όλη τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών.

Σε ένα δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της, ο Κέβιν ακούγεται να ενημερώνει για την κατάσταση των παιδιών τους.

‘Θα μείνουν στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες’, λέει.

Η εγκληματική “Momfluencer” έγινε διάσημη στο διαδίκτυο χάρη στο κανάλι της στο YouTube 8 Passengers. Εκατομμύρια θεατές παρακολουθούσαν εκείνη και τον τότε σύζυγό της, Kevin Franke, να αναθρέφουν και να πειθαρχούν τα έξι παιδιά τους.

Η Franke ήταν ήδη μια αμφιλεγόμενη φιγούρα στον κόσμο του vlogging. Οι γονείς είχαν δεχτεί τα πυρά επειδή απαγόρευσαν στον μεγαλύτερο γιο τους να βγει από το δωμάτιό του για επτά μήνες επειδή έκανε φάρσες στον αδελφό του.

Το κανάλι “8 Passengers” στο YouTube έχει έκτοτε βάλει “λουκέτο” και ο Kevin Franke κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγο μετά τη σύλληψη της συζύγου του.

Στα τέλη του περασμένου έτους, δημοσιοποιήθηκαν συγκλονιστικά στοιχεία ότι η Franke, είχε περάσει χρόνια κακοποιώντας τα παιδιά της.

Την Παρασκευή, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα όσα φρικιαστικά έγραφε στο ημερολόγιό της μαζί με σοκαριστικές εικόνες από τα τραύματα που προκαλούσε στα παιδιά της.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα παιδιά να έχουν τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα με μονωτική ταινία και είναι γεμάτα με γρατζουνιές και μώλωπες στο σώμα τους.
Η Franke άφηνε συχνά τα παιδιά της χωρίς τροφή, τα εξανάγκαζε να εργάζονται επί ώρες μέσα στη ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ τα απομόνωνε από τον έξω κόσμο.
Συχνά ανάγκαζε τα παιδιά να κοιμούνται σε σκληρά πατώματα και τα κλείδωνε σε ένα τσιμεντένιο καταφύγιο στο υπόγειο.

To άρθρο Ruby Franke: Στη δημοσιότητα το ημερολόγιο με τα σαδιστικά βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η διαβολική youtuber δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα