Roland Garros: Σβάρτσμαν και Φονίνι στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά

18:02 29/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο και στον τέταρτο γύρο του Roland Garros είναι οι Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Φάμπιο Φονίνι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στην πρεμιέρα του στο Roland Garros τον Βέσελι και προετοιμάζεται για τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τον Ισπανό Καρμπάλες Μπαένα (Νο57).

Ο κορυφαίος

Έλληνας τενίστας είναι το φαβορί του αγώνα, βλέποντας μακριά στη διοργάνωση. Το ταμπλό του είναι γεμάτο δυνατά ονόματα, ωστόσο δεν λείπουν οι εκπλήξεις από νωρίς στη διοργάνωση.

Ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι (No52) απέκλεισε τον Φελίξ Οζιέρ-Αλιασίμ (Νο10), επικρατώντας με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-3) και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Αυστραλό Τζέισον Κλούμπερ (No69). Ο Φονίνι και ο Τσιτσιπάς είναι πιθανόν να συναντηθούν στη φάση των “16”.

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ (1-6, 6-7) από τον Ισπανό Θαπάτα Μιράγες, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 6-2, 6-0 και 6-4.

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες (Νο80), με τον νικητή να κλείνει θέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο.

To άρθρο Roland Garros: Σβάρτσμαν και Φονίνι στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Roland Garros, Σβάρτσμαν, Φονίνι, Στέφανου Τσιτσιπά,Roland Garros, svartsman, fonini, stefanou tsitsipa