Roland Garros: Η εντυπωσιακή αφίσα για το Grand Slam του 2024 με... καβαλέτο τον Πύργο του Άιφελ

14:06 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Περίπου 5 μήνες πριν από το τουρνουά του 2024 (20 Μαΐου με 9 Ιουνίου), το Roland Garros παρουσίασε -με τη βοήθεια της τεχνολογίας- την εντυπωσιακή αφίσα της διοργάνωσης, στον Πύργο του Άιφελ.

Από το 1980 και μετά, οι διοργανωτές του Roland Garros

έχουν αποφασίσει να λανσάρουν μια επίσημη αφίσα για το γαλλικό Grand Slam, την οποία επιμελείται κάποιος σύγχρονος καλλιτέχνης.

Η φετινή δημιουργία ανήκει στον Γάλλο Πολ Ρουστού. Ο 38χρονος αρτίστας τοποθετεί το κεντρικό κορτ του τουρνουά στον θρυλικό ποταμό του Παρισιού, Σηκουάνα, ενώ στο φόντο φαίνονται ιστορικά μνημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, όπως ο Πύργος του Άιφελ. Παράλληλα, ο ήλιος έχει αντικατασταθεί από ένα μπαλάκι του τένις.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η αφίσα αυτή μπήκε σε πίνακα και ο Πύργος του Άιφελ πήρε ρόλο καβαλέτου και “σήκωσε” το έργο του Πολ Ρουστού, για να φανεί σε όλους τους πολίτες του Παρισίου.

Hang it i̶n̶ ̶t̶h̶e̶ ̶L̶o̶u̶v̶r̶e̶ on the Eiffel Tower: The official 2024 Roland-Garros poster

Paul Rousteau brings Roland-Garros to the Seine

Paul Rousteau/FFT 2024 | #RolandGarros pic.twitter.com/qF98eM948Z

Roland-Garros (@rolandgarros) December 20, 2023

 

Every year since 1980, the French Tennis Federation has commissioned a modern artist to create the official poster for the Roland-Garros tournament. This year, the FFT selected photographer Paul Rousteau to create the 45th tournament poster.
Paul Rousteau brings Roland-Garros to… pic.twitter.com/PXErXebsOu

— Roland-Garros (@rolandgarros) December 20, 2023

To άρθρο Roland Garros: Η εντυπωσιακή αφίσα για το Grand Slam του 2024 με... καβαλέτο τον Πύργο του Άιφελ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Roland Garros, Grand Slam, 2024, Πύργο, Άιφελ,Roland Garros, Grand Slam, 2024, pyrgo, aifel