Roland Garros: Έτοιμη για την πρώτη υπέρβαση η Σάκκαρη!

10:52 30/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι της στο Roland Garros και με νίκη θα πετύχει την πρώτη υπέρβαση στο γαλλικό Γκραν Σλαμ, αφού δεν έχει βρεθεί ποτέ στον τρίτο γύρο.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει… αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και θεωρείται από τις top αθλήτριες του τένις γυναικών, όντας στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στο US Open

έφθασε μάλιστα μέχρι τους “16”, όπου κι αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από τη Σερένα Γουίλιαμς, ενώ και στο Australian Open βρέθηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά.

Ως εκ τούτου, οι στόχοι της Σάκκαρη για το Roland Garros είναι πολύ υψηλότεροι από μία νίκη σήμερα (30/09, 15:30) κόντρα στην 19χρονη Ρωσίδα, Καμίλα Ρακίμοβα, Νο 189 στον κόσμο. Παρόλα αυτά, αν καταφέρει να την κερδίσει, θα έχει πετύχει υψηλό καριέρας στο γαλλικό Γκραν Σλαμ, με την πρώτη πρόκρισή της στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.
  
Από εκεί και πέρα, η Σερένα Ουίλιαμς θα συναντήσει την Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα, ενώ η Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ θα αναμετρηθεί με την συμπατριώτισσα της, Ιρίνα Καμέλια-Μπέγκου. 

To άρθρο Roland Garros: Έτοιμη για την πρώτη υπέρβαση η Σάκκαρη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα