Premier League: Βαριά ήττα για Τσέλσι από την Νιούκαστλ, έρχεται με ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ η Μπράιτον

19:10 25/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μπράιτον αν και δυσκολεύτηκε εν τέλη πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους «γλάρους» να έρχονται με ψυχολογία στην Αθήνα για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Βαριά ήττα για την Τσέλσι με 4-1 από την Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Premier League.

Μπορεί

μόλις στο 3ο λεπτό να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο η Μπράιτον κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ και να πάρει την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «γλάρων» ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ.

Με αυτή της τη νίκη η Μπράιτον ανέβηκε στην 7η θέση της Premier League και έρχεται με ψυχολογία στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Την ίδια ώρα η Νιούκαστλ διέσυρε 4-1 την Τσέλσι, με τους γηπεδούχους να τιμωρούν τους Λονδρέζους οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές. Με αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο το Μαουρίσιο Ποτσετίνο έμεινε αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(25/11) στην Premier League

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 1-2

Νιούκαστλ – Τσέλσι 4-1

Λούτον – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον 2-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-3 

 

 

To άρθρο Premier League: Βαριά ήττα για Τσέλσι από την Νιούκαστλ, έρχεται με ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ η Μπράιτον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα