Premier League: Γκολ ο Φιρμίνο σε ισοπαλία «γκέλα» της Λίβερπουλ – Νίκη και πιο κοντά στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

19:16 20/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπόμπι Φιρμίνο σκόραρε στο “αντίο” του στο Άνφιλντ, αλλά η Λίβερπουλ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Άστον Βίλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “αγκάλιασε” την έξοδο στο Champions League, μετά τη δική της νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Η Λίβερπουλ έκανε κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με γκολ του Ράμσεϊ στο 27′, ενώ είχε “γλιτώσει” νωρίτερα

και πέναλτι της Άστον Βίλα. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κλοπ, προσπάθησε να αντιδράσει με τον Κώστα Τσιμίκα στην ενδεκάδα, αλλά το VAR της στέρησε ένα γκολ του Γκάκπο για οφσάιντ και το τέρμα του Φιρμίνο στο τέλος δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει στην ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε στο τελευταίο του παιχνίδι στο Άνφιλντ, αλλά οι “κόκκινοι” έχασαν την ευκαιρία να “πιέσουν” μέχρι τέλους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη “μάχη” για την 4η θέση στην Premier League.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ πέρασε με 1-0 από την Μπόρνμουθ χάρη σε ένα γκολ του Κασεμίρο, μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα και πλέον βρίσκεται στο +3 από τη Λίβερπουλ, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Σάββατο 20/05
Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3
(8′ Κέιν – 50′, 62′ Μπουμό, 88′ Βίσσα)

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
(9’ Κασεμίρο)

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 2-2
(45’ πέν. και 61’ Μίτροβιτς – 34’ Εντουάρ, 83’ Γουάρντ)

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 1-1
(89’ Φιρμίνο – 27’ Ράμσεϊ)

Γουλβς – Έβερτον 1-1
(34’ Χι-τσαν – 99’ Μίνα)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 21/05
Γουέστ Χαμ – Λιντς
Μπράιτον – Σαουθάμπτον
Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Δευτέρα 22/05
Νιουκάστλ – Λέστερ

To άρθρο Premier League: Γκολ ο Φιρμίνο σε ισοπαλία «γκέλα» της Λίβερπουλ – Νίκη και πιο κοντά στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Premier League, Γκολ, Φιρμίνο, Λίβερπουλ – Νίκη, Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,Premier League, gkol, firmino, liverpoul – niki, Champions League, mantsester giounaitent