Premier League: Γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διπλό για Τότεναμ

18:01 22/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Τους πρώτους της βαθμούς στην Premier League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Γουλβς, επικρατώντας των “Λύκων” με 1-0 και κάνοντας το “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Σαουθάμπτον ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φερνάντες έχασε την

μπάλα στην πλαϊνή γραμμή, ο Άνταμς έγινε κάτοχος και σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής στο 30′, με την μπάλα να κοντράρει στον Φρεντ και την Premier League να το χρεώνει ως αυτογκόλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Πογκμπά με τον Μπρόυνο Φερνάντες εντός περιοχής, ο Γάλλος έστρωσε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1 στο 55′.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ολική ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 61′ ο Πογκμπά σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του ΜακΚάρθι, ενώ στο 68′ αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Η Σαουθάμπτον λίγο έλειψε να κάνει και πάλι τη ζημιά. Έπειτα από λάθος του Μαγκουάιρ ο Άρμοστρονγκ βγήκε σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, ο οποίος κράτησε ζωντανή την ομάδα του με μεγάλη επέμβαση.

Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Γιουνάιτεντ να αφήνει τους πρώτους δύο βαθμούς της στη φετινή Premier League.

Στο άλλο παιχνίδι της Premier League που ξεκίνησε στις 16:00, η Τότεναμ έκανε το “δύο στα δύο”, επικρατώντας εκτός έδρας της Γουλβς με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέλε Άλι στο 9′.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, “χάρισε” ουσιαστικά το πέναλτι στην Τότεναμ, ωστόσο έκανε μία τεράστια διπλή επέμβαση στο 80′, σώζοντας την ομάδα του από δεύτερο γκολ.

 

To άρθρο Premier League: Γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διπλό για Τότεναμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα