Premier League: Εύκολες νίκες για Άρσεναλ και Τότεναμ – Ήττα πισωγύρισμα για την Γουέστ Χαμ

19:29 26/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Νίκες πέτυχαν Άρσεναλ και Τότεναμ στην Boxin Day επικρατώντας με 5-0 και 3-0 αντίστοιχα των Νόριτς και Κρίσταλ Πάλας, ενώ σε ματς «θρίλερ» η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 2-3 από την Σαουθάμπτον εντός έδρας και έχασε έδαφος στη «μάχη» τη τετράδας της Premier League.

Εύκολες νίκες πανηγύρισαν η Τότεναμ που επιβλήθηκε 3-0 της Κρίσταλ Πάλας) και η Άρσεναλ που συνέτριψε 5-0 τη Νόριτς εκτός έδρας. Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης

συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «καναρινιών», με τον πρώτο να παρακολουθεί ολόκληρη την αναμέτρηση από τον πάγκο και τον δεύτερο να αντικαθιστά στο 75΄ τον Πρέμισλαβ Πλαχέτα. Τέλος, χάρη σε γκολ του Μπέντναρεκ η Σαουθάμπτον κατέβαλε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 3-2.

Η Άρσεναλ, μπορεί να ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού πριν τη σέντρα του ματς με τη Νόριτς και τα προβλήματα να πολλαπλασιάστηκαν, αλλά μόλις στο 5′ ο Σάκα έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κανονιέρηδες» διώχνοντας το άγχος. Ο Τίρνεϊ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στο 44′ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και στο δεύτερο μέρος ακολούθησε… πάρτι. 

Ο Σάκα ξανά (67′), ο Λακαζέτ με πέναλτι (84′) και ο Πέπε στο 90’+1′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 και το νικηφόρο σερί της Άρσεναλ συνεχίστηκε, με την Νόριτς να παραμένει ουραγός με 10 πόντους.

Η Τότεναμ με γκολ των Χάρι Κέιν 32′ και Λούκας Μόουρας, που είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο γκολ, προηγήθηκε 2-0, ενώ η αποβολή του Ζαχά, που άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Τα «σπηρούνια» με ένα γκολ του Σον στο 74′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 και με 29 βαθμούς πλέον συνεχίζουν το «κυνήγι» της τετράδας, έχοντας και τρία ματς λιγότερα από την Άρσεναλ που προπορεύεται με 35 βαθμούς. 

To άρθρο Premier League: Εύκολες νίκες για Άρσεναλ και Τότεναμ – Ήττα πισωγύρισμα για την Γουέστ Χαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Premier League, Εύκολες, Άρσεναλ, Τότεναμ – Ήττα, Γουέστ Χαμ,Premier League, efkoles, arsenal, totenam – itta, gouest cham